Adams Musical Instruments

Totstandkoming van de samenwerking

Adams Musical Instruments, een bijzondere partner die we al sinds 2005 voorzien van verschillend laser- en zetwerk in zowel staal als aluminium. Hierbij kun je denken aan de aluminium onderkant van een xylofoon, maar ook verschillende onderdelen voor andere soorten instrumenten.

LEES MEER

Productie van de xylofoons

De productie hiervan verloopt geheel geautomatiseerd, waardoor nauwkeurigheid vanzelfsprekend is. Een belangrijk vereisten, wat bij deze producten nóg een keer extra gewaarborgd wordt, vanwege het – uiteindelijk – voldoen aan de juiste klank.

 

LEES MEER

Productie van de mallet rekken

Om bijvoorbeeld de xylofoon of andere slaginstrumenten te bespelen, maak je gebruik van speciale ‘stokken’. Dit worden ook wel mallets genoemd.
Naast de xylofoons maken wij ook mallet rekken. In deze rekken kun je de mallets op een veilige manier ophangen. Deze rekken produceren wij in verschillende formaten. En hoe we dit doen, vertellen we je graag.

LEES MEER

Kwaliteit

Kwaliteit staat samen met onze klant op nummer één. Een goede kwaliteit is de basis van ons bedrijf, maar is nergens zonder goed vakmanschap. Bij De Bruyn Metaal vinden we daarom het gezegde ‘meten is weten’ maar al te belangrijk.

 

LEES MEER

Transport

Adams Musical Instruments is een bijzondere partner die wij al sinds 2005 voorzien van verschillend laser- en zetwerk in zowel staal als aluminium. Hierbij kun je denken aan de aluminium onderkant van een xylofoon, maar ook verschillende onderdelen voor andere soorten instrumenten.

De producten worden alvorens het transport gecontroleerd in het belang van het – uiteindelijk – voldoen aan de juiste klank. Vandaag stond er opnieuw een lading klaar om richting onze klant in Ittervoort te gaan. En wordt dit door onze eigen vrachtwagenchauffeur ‘Frans’ vervoerd.

Adams op onze opendag in 2020

In 2020 was het moment daar; Onze open dag en tegelijkertijd een feestje ter ere van ons 30-jarige bestaan. Tijdens deze open dag kregen alle bezoekers een kijkje in ons bedrijf. Van bedrijfsbureau tot productie en van assemblage tot aan transport, alles kwam aan bod tijdens de uitgebreide rondleiding.

Ook een aantal van onze klanten waren aanwezig op deze open dag, waaronder Adams Music Instruments.

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten