Adams Musical Instruments

Totstandkoming van de samenwerking

Adams Musical Instruments, een bijzondere partner die we al sinds 2005 voorzien van verschillend laser- en zetwerk in zowel staal als aluminium. Hierbij kun je denken aan de aluminium onderkant van een xylofoon, maar ook verschillende onderdelen voor andere soorten instrumenten.

LEES MEER

Productie van de xylofoons

De productie hiervan verloopt geheel geautomatiseerd, waardoor nauwkeurigheid vanzelfsprekend is. Een belangrijk vereisten, wat bij deze producten nóg een keer extra gewaarborgd wordt, vanwege het – uiteindelijk – voldoen aan de juiste klank.

 

LEES MEER

Kwaliteitsvereisten controleren

Kwaliteit staat samen met onze klant op nummer één. Een goede kwaliteit is de basis van ons bedrijf, maar is nergens zonder goed vakmanschap. Bij De Bruyn Metaal vinden we daarom het gezegde ‘meten is weten’ maar al te belangrijk.

LEES MEER

Transport door De Bruyn Metaal

De producten worden alvorens het transport gecontroleerd in het belang van het – uiteindelijk – voldoen aan de juiste klank. Vandaag stond er opnieuw een lading klaar om richting onze klant in Ittervoort te gaan. Met grote precisie wordt dit door onze eigen vrachtwagenchauffeur ‘Frans’ vervoerd.

Adams op DE OPEN DAG BIJ DE BRUYN METAAL IN 2020

COMING SOON

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten