ATD Machinery

Sinds kort hebben we er een nieuwe samenwerking bij genaamd; ATD Machinery. Zij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en reviseren standaard- en maatwerkmachines en systemen. Dit voor het produceren, verpakken en verwerken van kwetsbare of gevoelige (natuur)producten en materialen.

“Wij waren op zoek naar uitbreiding van het leveranciersbestand. Daarbij zoeken we graag in onze eigen regio, omdat we lokale samenwerking hoog in het vaandel hebben. We werken nog niet zo lang samen met De Bruyn metaal, maar binnen de opdrachten die we samen hebben gedaan zijn we erg tevreden. De dialoog tussen beiden is goed en we krijgen de juiste vragen vanuit De Bruyn Metaal. Een goede start van de samenwerking.”

 

Verpakkingsmachine

Voor ATD Machinery maken wij verschillende onderdelen voor verpakkingsmachines. Deze machines verpakken kwetsbare producten, zoals sigaren. De nauwkeurigheid bij deze klant staat dan ook op nummer één. Gelukkig is dit iets dat we bij De Bruyn Metaal door de jaren heen goed gewaarborgd hebben.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten