ATD Machinery

Onze partner ATD Machinery ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en reviseren standaard- en maatwerkmachines en systemen. Dit voor het produceren, verpakken en verwerken van kwetsbare of gevoelige (natuur)producten en materialen.  Daarom staat nauwkeurigheid bij deze klant op nummer één. Gelukkig is dit iets wat we bij De Bruyn Metaal door de jaren heen goed gewaarborgd hebben.

 

over atd machinery

Onze klant ATD gelooft in partnerschap en co-creatie. Samen gaan zij iedere dag voor het hoogst haalbare resultaat voor hun klanten.
Ze ontwikkelen en bouwen oplossingen op maat voor een efficiëntere productieomgeving, machines, installaties en diensten. Dit zorgt voor een betrouwbare en hogere output, waardoor hun partners hun bedrijf duurzaam en kosteneffectief kunnen runnen en beter kunnen presteren dan hun concurrenten.

 

Productieproces van de verpakkingsmachine

Voor ATD Machinery maken wij verschillende onderdelen voor de verpakkingsmachines. Specifiek deze verpakkingsmachines worden gemaakt om sigaren te verpakken.
Tijdens het productieproces van deze onderdelen komen er verschillende bewerkingsprocessen aan bod.

LEES MEER

Poedercoaten

Na de gewenste afwerking zijn de producten door één van onze gespecialiseerde partners voorzien van een gele poedercoating. Dit is een elektrostatisch proces waarbij poeder als laag op het metaal wordt aangebracht. Deze afwerklaag zorgt niet alleen voor een kleur, maar ook voor de bescherming van de producten. Voordat de producten naar de klant gaan, komen ze altijd eerst terug bij onze logistieke afdeling. Hier wordt een laatste controle uitgevoerd zodat we altijd de gewenste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.

 

Transport

Met een eigen chauffeur, oplegger en vrachtwagen in huis, bieden wij ook de mogelijkheid het transport te verzorgen. En dit deden wij ook voor ATD Machinery. Wanneer de producten goedgekeurd zijn, worden ze op onze logistiek afdeling klaar gemaakt voor transport. Zorgvuldig worden de producten ingepakt wat beschadiging tijdens het vervoeren voorkomt.

Onze samenwerking

ATD Machinery: “Wij waren op zoek naar uitbreiding van het leveranciersbestand. Daarbij zoeken we graag in onze eigen regio, omdat we lokale samenwerking hoog in het vaandel hebben. We werken nog niet zo lang samen met De Bruyn Metaal. Maar binnen de opdrachten die we samen hebben gedaan zijn we erg tevreden. De dialoog tussen beide is goed en wekrijgen de juiste vragen vanuit De Bruyn Metaal. Een goede start van de samenwerking.”

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten