B-Style Mobility Solutions

Als B-Style ontwikkelen en produceren wij ombouwkits zodat voertuigen toegankelijk worden voor mensen met een beperkte mobiliteit. Deze ombouwkits verkopen wij wereldwijd aan onze gecertificeerde ombouwpartners. Dit alles met goedkeuring van fabrikanten zoals Mercedes-Benz, Volkswagen of Stellantis.

Bus-zitting

Onze klant is gespecialiseerd in het ombouwen van busjes en bestelwagens ten behoeve van personen- en mindervalide vervoer. Een bus zitting dient als stoel in een vervoersmiddel, om mindervalide van A naar B te brengen.

Samen met de klant hebben we de maakbaarheid vereenvoudigd, waardoor er een nieuwe kostenefficiënte variant van de bus-zitting ontstond. Met deze nieuwe variant gaat onze klant schiet en trekproeven uitvoeren. Deze kwaliteitstest is van belang voor de keuring van het RDW.

Low floor

Een ‘low floor’, ook wel een oprijplaat, dient als ombouwkit voor een Volkswagen Caddy. Via de oprijplaat wordt de mindervalide gemakkelijk in de Volkswagen Caddy gereden. Hierdoor verloopt het vervoer probleemloos. Onze klant maakte de tekeningen en het 3D model en wij deden een toevoeging van onze bevindingen en opmerkingen. Hierdoor ontstond het gewenste resultaat, voorzien van de juiste technische bewerkingen.

 

LEES MEER

B-Style over onze samenwerking

B-Style: ”In de Bruyn Metaal hebben wij een leverancier gevonden die actief met ons meedenkt bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Door haar uitgebreide expertise in metaal en de bewerking hiervan zijn wij in staat om producten te ontwikkelen welke aan de hoogste Europese eisen voldoen…

LEES MEER

Kwaliteitseis van de bus-zitting

 

De producten die bij ons geproduceerd worden moeten altijd voldoen aan de hoogst haalbare kwaliteit. Soms komt er vanuit de klant ook een bepaalde kwaliteitseis, zoals bij de ‘Bus-Zitting’ van B-Style Mobility Solutions.

Alle ‘vitale’ onderdelen van een voertuig moeten namelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen om zo de strenge Europese veiligheidseisen te waarborgen. Bij een ongeval moeten passagiers goed op hun plaats blijven en niet naar voren schieten. Deze situatie wordt dan ook getest met schiet- en trekproeven. Alle testen worden bijgewoond door het RDW, dit is een Nederlandse overheidsinstantie voor de auto-industrie.

Tijdens deze testen wordt er een grote druk uitgeoefend op de desbetreffende zitting, waarna dit wordt losgelaten. Zo kan er gemeten worden hoe sterk het materiaal is en of dit voldoet aan de wetgeving.

Kwaliteit kent geen grenzen. Het is een vanzelfsprekende eis, waaraan al onze producten moeten voldoen. We schakelen mee met de wensen van onze klant in het perspectief van zekerheid en kwaliteit.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten