B-Style Mobility Solutions

”Als B-Style ontwikkelen en produceren wij ombouwkits zodat voertuigen toegankelijk worden voor mensen met een beperkte mobiliteit. Deze ombouwkits verkopen wij wereldwijd aan onze gecertificeerde ombouwpartners. Dit alles met goedkeuring van fabrikanten zoals Mercedes-Benz, Volkswagen of Stellantis.”

”In de Bruyn Metaal hebben wij een leverancier gevonden die actief met ons meedenkt bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Door haar uitgebreide expertise in metaal en de bewerking hiervan zijn wij in staat om producten te ontwikkelen welke aan de hoogste Europese eisen voldoen. Onze producten moeten aan uiteenlopende eisen voldoen en worden onder het toeziend oog van keuringsinstanties zoals het RDW en de TUV onderworpen aan diverse sterkte testen. Wanneer een product eenmaal markt-klaar is wordt deze wereldwijd uitgeleverd aan onze gecertificeerde ombouwpartners. Hiervoor is het cruciaal dat de geleverde onderdelen van een constante hoge kwaliteit zijn, en van een gelijkwaardige kwaliteit als het onderdeel waarmee de testen zijn behaald. Hierin heeft De Bruyn Metaal zich de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare leverancier te zijn.”

Bus-zitting

Onze klant is gespecialiseerd in het ombouwen van busjes en bestelwagens ten behoeve van personen- en mindervalide vervoer. Een bus zitting dient als stoel in een vervoersmiddel, om mindervalide van A naar B te brengen.

We hebben een nieuwe variant van de bus-zitting ontwikkeld, door de maakbaarheid te vereenvoudigen. Samen met de klant gaan we voortaan een nieuwe variant produceren, waarbij kostenefficiënt gedacht is. Met de nieuwe variant gaat onze klant schiet en trekproeven uitvoeren. Deze kwaliteitstest is van belang voor de keuring van het RDW.

Low floor

Een ‘low floor’, ook wel een oprijplaat, dient als ombouwkit voor een Volkswagen Caddy. Via de oprijplaat wordt de mindervalide gemakkelijk in de Volkswagen Caddy gereden. Hierdoor verloopt het vervoer probleemloos. Onze klant maakte de tekeningen en het 3D model en wij deden een toevoeging van onze bevindingen en opmerkingen. Hierdoor ontstond het gewenste resultaat, voorzien van de juiste technische bewerkingen.

 

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten