Berkvens Greenhouse Mobility

Berkvens Greenhouse Mobility is het toonaangevende bedrijf voor hoogwaardige en efficiënte interne transport oplossingen voor de glastuinbouw. Zij ontwikkelen en produceren schaarhoogwerkers en oogstwagens voor in kassen. De glastuinbouw is namelijk in beweging, oftewel ‘greenhouse mobility’. Berkvens staat voor innovatie, kijkt naar de toekomst, heeft een passie voor vakmanschap en leveren uitsluitend top kwaliteit. En voor top kwaliteit ben je bij De Bruyn Metaal aan het juiste adres.

Over Berkvens Greenhouse Mobility

De missie van Berkvens is het meest vooruitstrevende premiummerk zijn met de beste klantervaring. Berkvens garandeert de hoogste gebruiksvriendelijkheid en de meest robuuste mechanische oplossingen voor de glastuinbouw. De passie ligt bij de creatie van een absoluut topproduct met ergonomisch design. Hierbij kijkt Berkvens verder en denken met de gebruikers mee.

GreenLifts

Voor Berkvens Greenhouse Mobility produceren wij onderdelen voor de GreenLifts. De Greenlifts zijn topkwaliteit (schaar)hoogwerkers voor onderhoud en gewaswerkzaamheden in kassen. De Greenlift heeft een compact en ergonomisch design en is voorzien van dubbelzijdige veiligheidspoortjes. En deze veiligheidspoortjes mogen wij produceren.

Productieproces

Deze veiligheidspoortjes hebben wij al een aantal geproduceerd. Hiervoor hebben we in eigen huis lasmallen gemaakt, waardoor deze producten met een hoge lassnelheid en grote precisie gelast kunnen worden op onze lasrobot. Zo innovatief als ze zijn, heeft Berkvens een nieuw design ontworpen voor de veiligheidspoortjes.

Lees meer

Bervens Greenhouse Mobility over onze samenwerking

Berkvens Greenhouse Mobility: “Wij bij  Berkvens Greenhouse Mobility vinden de levertijden, prijs en kwaliteit zeer belangrijk. Dit zochten wij dan ook in een toekomstige partner. Een tijdje geleden heeft De Bruyn Metaal deze rol op zich genomen en we kunnen zeggen dat we zeer tevreden zijn over onze samenwerking. Wanneer er iets niet helemaal goed is, wordt dit ook meteen opgepakt door de kwaliteitscontroleurs bij De Bruyn Metaal, zodat er uiteindelijk toch de kwaliteit geleverd wordt die wij gewend zijn.”

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten