Berkvens Greenhouse Mobility

Berkvens Greenhouse Mobility is het toonaangevende bedrijf voor hoogwaardige en efficiënte interne transport oplossingen voor de glastuinbouw. Zij ontwikkelen en produceren schaarhoogwerkers en oogstwagens voor in kassen. De glastuinbouw is namelijk in beweging, oftewel ‘greenhouse mobility’. Berkvens staat voor innovatie, kijkt naar de toekomst, heeft een passie voor vakmanschap en leveren uitsluitend top kwaliteit. En voor top kwaliteit ben je bij De Bruyn Metaal aan het juiste adres.

GreenLifts

Voor Berkvens produceren wij de veiligheidspoortjes van de GreenLifts. Dit zijn (schaar)hoogwerkers voor onderhoud en gewaswerkzaamheden. De Greenlift heeft een compact en ergonomisch design en is voorzien van dubbelzijdige veiligheidspoortjes. Deze veiligheidspoortjes hebben wij al een aantal geproduceerd. Hiervoor hebben we in eigen huis lasmallen gemaakt, waardoor deze producten met een hoge lassnelheid en grote precisie gelast kunnen worden op onze lasrobot.

Zo innovatief als ze zijn, hebben ze bij Berkvens een nieuw design gemaakt voor de veiligheidspoortjes. En ook deze mochten wij weer maken. Op dit moment hebben we al ruim 100 van deze nieuwe poortjes mogen produceren. Zodra de buizen de fabriek binnen komen, gaat de productie van start. Allereerst wordt alles uitgesneden in de lasersnijder, waarna het meteen door kan richting de kantbanken. Hier worden alle materialen zorgvuldig in de juiste hoek gebogen.

Lees meer

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten