De Tegel Jongens

Dag in, dag uit maken De Tegel Jongens van passie hun droom mogelijk. Of het nu gaat om een badkamer, vloer, zwembad of wellicht iets anders; niks is voor hun onmogelijk. Het is een bijzondere passie, waarin De Tegels Jongens zich constant in blijven ontwikkelen. Kwaliteit staat op nummer één. En hier dragen wij maar al te graag aan bij. Want bij De Bruyn Metaal vind je de kwaliteit die je zoekt.

Totstandkoming Samenwerking

De Tegel Jongens zijn bekende van De Bruyn Metaal dit was dan ook een logische keuze.  Dit pas begonnen bedrijf wilden we graag vooruit helpen, want mede door de samenwerking met De Bruyn Metaal hebben De Tegel jongens hun droomproject in werkelijkheid kunnen brengen.

Productieproces Hoeklijn Zwembadtegels

Voor onze klant De Tegel jongens hebben we een hoeklijn gemaakt voor de versteviging van de zwembadtegels. Door de combinatie van de prachtige zwembad tegels lijkt het net een vakantieoord in eigen tuin.  Het productieproces hiervan begint wanneer het plaatmateriaal binnen is,  vanuit daar gaan ze direct door naar de lasersnijder. Hier worden de juiste vormen met een hoge snelheid en precisie uit de plaat gesneden.

 

 

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten