ellemilla

ellemilla is een online shop, welke is ontstaan door veel passie voor interieur en mode. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een fashion merk in zowel dameskleding als accessoires. Van inkoop tot coderen en van inpakken tot verzenden. Alles wordt iedere dag met dezelfde zorg verstuurd naar klanten in België, Nederland en zelfs Duitsland. Een efficiënt logistiek proces is hierbij cruciaal.

Kledingrekken

Om het logistiek proces te bevorderen hebben wij voor deze klant verschillende kledingrekken geproduceerd. De kledingrekken zijn (uiteraard) erg stevig en door de wieltjes kunnen de rekken eenvoudig bewegen door het magazijn. Hierdoor verloopt het orderpicken snel en moeiteloos.

 

 

Productieproces

De materialen zijn allereerst door onze lineair aangedreven laser uitgesneden en vervolgens ontbraamd door de Timesaver. Door deze bewerking wordt de plaat ontdaan van uitstekende oneffenheden. Je kunt hierbij denken aan het verwijderen van opstaande randjes en scherpe uiteindes.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten