HAPERT Aanhangwagens

Onze klant HAPERT Aanhangwagens ontwikkelt de allersterkste en meest robuuste aanhangwagens van Europa. Zij nemen geen genoeg met gemiddelde kwaliteit, maar gaan voor perfectie; én hier dragen wij als De Bruyn Metaal ondertussen al een aantal jaar ons steentje aan bij. Sinds 2018 produceren wij namelijk verschillende onderdelen voor het stalen chassis van de aanhangers. En daar vertellen we je graag wat meer over!

De aanhangwagens

HAPERT biedt duurzame transportoplossingen waarop je volledig kunt vertrouwen. Denk hierbij aan open aanhangwagens, gesloten aanhangwagens, professionele koelwagens, multifunctionele kippers aanhangwagens en praktische transporters. De aanhangers zijn robuust, betrouwbaar, licht en stabiel. Daarnaast biedt HAPERT de mogelijkheid om elk basismodel volledig naar de wensen van de klant uit te breiden met diverse opties. Hierdoor is er altijd een aanhangwagen die past bij de auto én de wensen van de klant.

Inkopen van het materiaal

Het proces voor Hapert Aanhangwagens is volledig doordacht. Te beginnen met het inkopen van het plaat materiaal, op basis van afroep bij een door HAPERT geselecteerde leverancier. Zij maken prijs- en voorraad afspraken met deze leverancier waardoor dit spoedig onze productie binnenkomt met de gewenste kwaliteit.

Productieproces van de aanhangwagens

De productie van de onderdelen begint allemaal bij de lasersnijder, waar de gewenste vormen uit het plaat materiaal wordt gesneden. Hierna kunnen de onderdelen door naar de kantbank waar ze zorgvuldig in de juiste radius worden gebogen. Een belangrijk detail hierbij is dat wij onze kantprogramma’s offline programmeren. Een versneld proces in combinatie met het tweede controle scherm zorgt namelijk voor optimale perfectie. Precies wat onze klant wil.

Voorraad

Op voorraad afroepen is ook mogelijk bij De Bruyn Metaal. En dit doen wij dus ook voor Hapert Aanhangwagens. De gereproduceerde producten worden op standaardbokken opgeslagen in ons eigen magazijn. HAPERT kan op elk gewenst moment de producten afroepen. Een onnodig gebrek in de voorraad is hierdoor nauwelijks aan de orde.

Transport

Met een eigen chauffeur, vrachtwagen en trailer in huis, is er ook de mogelijkheid om het transport te verzorgen. Wekelijks rijdt onze chauffeur Frans dan ook naar Hapert, wat maar een paar dorpen verderop ligt, om een nieuwe lading producten af te leveren.

Op klantbezoek bij Hapert Aanhangwagens

Vorige week reden we naar het nabijgelegen Hapert om een bezoek te brengen aan een van onze partners: Hapert Aanhangwagens. Met trots werd er een rondleiding gegeven in het pas verbouwde pand.

LEES MEER

In gesprek met Hapert aanhangwagens

Sinds 2018 werken wij al samen met onze nabij gevestigde partner Hapert Aanhangwagens. Na een aantal jaren van partnerschap waren wij benieuwd naar hoe zij de samenwerking met De Bruyn Metaal ervaren. Dus gingen we hierover met ze in gesprek.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

 

Al onze bewerkingen


Meer projecten