Hive Kitchens

Hive Kitchens is ontstaan vanuit een doorontwikkeling van een bestaand product genaamd; HNYGRLL. De HNYGRLL is een designbarbecue voor in elke tuin, welke ook deels bij ons wordt geproduceerd. Elk gerecht afkomstig van het rooster heeft dan ook een honingraat trademark. De Hive Kitchens biedt je de mogelijkheid om een buitenkeuken volledig naar eigen smaak samen te stellen. Hierbij kun je denken aan de afwerking van het blad, maar ook zijn er verschillende keuzes in eventuele bakplaten, kookzones en spoelbakken. De verschillende Hive modules zijn zo ontworpen dat ze eindeloos te combineren zijn.

Buiten barbecue

Allereerst worden de stalen platen gesneden door onze lineair aangedreven lasers. Vervolgens zijn alle platen door onze CNC-kantbank in de gewenste radius gebogen, waardoor de honingraat- achtige vorm ontstond. Twee belangrijke bewerkingen in dit project waren stift- en puntlassen. Bij stiftlassen wordt er een metalen stift vanuit een pistool aan de ondergrond gehecht.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

 

Al onze bewerkingen


Meer projecten