Hygge

โ€˜Verblijf bij Hyggeโ€™ is een nieuw concept wat in 2021 is geopend bij ons in Bergeijk. Zij beschikken niet alleen over een campinggedeelte, maar ook over luxe vakantiewoningen en groepsaccommodaties die je het gevoel van buiten met de luxe van binnen geven. Voor Hygge hebben we verschillende dingen mogen ontwerpen en produceren, wat op te splitsen is in 3 projecten: de woonkamer, de badkamer en de camping.

De producten zijn in eigen huis getekend waarbij LEN Interieur haar toevoeging heeft gedaan op het gebied van ontwerp en design. Van deze ontwerpen zijn verschillende proeven gemaakt, waardoor de laatste puntjes op de i gezet konden worden. Het was belangrijk dat alle producten รฉรฉn geheel vormden. We hebben daarom de verschillende producten voorzien van รฉรฉn stijl, waarbij je kunt denken aan dezelfde radius en poedercoating.

Woonkamer

Wanneer je de vakantiewoningen van Hygge binnenloopt, valt de grote kapstok aan de muur meteen op. Deze hebben wij voorzien van haakjes op verschillende hoogtes, een plek om kledinghangers op te hangen en een apart deel waar parapluโ€™s opgeborgen kunnen worden.

 

LEES MEER

Camping

Voor de bijbehorende camping van โ€˜Hyggeโ€™ hebben we ook een aantal zuilen mogen produceren, die gebruikt worden als stroompaaltjes. Campinggasten worden hierdoor voorzien van stroom, water, tv en internet. Niet is teveel en alles is mogelijk. Dat is de mentaliteit die je bij ons vindt. Hierdoor zijn de zuilen door middel van assemblage voorzien van internet, TV en stroom met bijbehorende zekering.

Badkamer

In de badkamer vind je dezelfde soort haakjes als in de keuken, die hier gebruikt worden om badhanddoeken op te hangen. Je kunt hierbij kiezen om losse haakjes te gebruiken of meerdere haakjes aan elkaar. Ook vind je hier de toiletrolhouder voorzien van dezelfde stijl.

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eensย contactย op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind jeย de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten