JLG

JLG is geen klant, maar een goede relatie. Ook geen toeleverancier, maar een partner. Ze hebben de policy om een ander mee te laten groeien en te ondersteunen op welk vlak dan ook. JLG is een producent van hoogwerkers en schaarliften en speelt bovendien een belangrijke rol binnen De Bruyn Metaal.

Telehandlers

Door een ongekende groei van JLG werd er veel van ons gevraagd. Niet alleen op het gebied van productie en kwaliteit, maar ook onze organisatie moest mee schakelen. Voor JLG is van belang dat er constant goede kwaliteit wordt geleverd. Daarom ontwikkelen we samen met JLG solide Bouw en Las-mallen en lassen we 95% met behulp van onze lasrobots.

 

Engine Powered Boom Lifts

We hebben met JLG een zeer goede verhouding en zijn daarom een ‘preferred supplier’. Zo worden we betrokken bij nieuwe projecten over de productie en maakbaarheid. Hierdoor kunnen we al vroeg in het proces verbeteringen aanbrengen. Tijdens het verloop van het proces zoeken we samen altijd naar verbeteringen en optimalisatie. Dit voeren we direct door in de productie, de verpakkingen en het transport.

Stock & Order Pickers

Ondertussen leveren wij circa 500 producten rechtstreeks aan de productielijn. Deze voorzien we van al onze verschillende bewerkingsprocessen. We zijn trots op onze samenwerking en blij met de stijgende lijn die we zien binnen de productie.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten