JLG

JLG is geen klant, maar een goede relatie. Ook geen toeleverancier, maar een partner. Ze hebben de policy om een ander mee te laten groeien en te ondersteunen op welk vlak dan ook. JLG is een producent van hoogwerkers en schaarliften en speelt bovendien een belangrijke rol binnen De Bruyn Metaal.

Onze samenwerking met JLG

Bij De Bruyn Metaal hebben we aandacht voor onze langetermijnrelaties. Want langdurig partnerschap met klanten vormt het fundament van ons bedrijf. Één van onze lange termijnrelaties is JLG. JLG Industries is een Amerikaanse ontwerper, fabrikant en verkoper van hoogwerkers en schaarliften. De producten van het bedrijf worden gebruikt in de bouw, industrieel onderhoud, materiaalbehandeling en onderhoud van faciliteiten.

Klik hieronder om meer te lezen over onze unieke samenwerking.

Stock & Order Pickers

JLG is geen klant, maar een goede relatie. Ook geen toeleverancier, maar een partner. Ze hebben de policy om een ander mee te laten groeien en te ondersteunen op welk vlak dan ook. JLG is een producent van hoogwerkers en schaarliften en speelt bovendien een belangrijke rol binnen De Bruyn Metaal. We hebben met JLG een zeer goede verhouding en zijn daarom een ‘preferred supplier’. Zo worden we betrokken bij nieuwe projecten over de productie en maakbaarheid. Hierdoor kunnen we al vroeg in het proces verbeteringen aanbrengen.

Engine Powered Boom Lifts

Tijdens het verloop van het proces zoeken we samen altijd naar verbeteringen en optimalisatie. Dit voeren we direct door in de productie, de verpakkingen en het transport. Ondertussen leveren wij circa 500 producten rechtstreeks aan de productielijn. Deze voorzien we van al onze verschillende bewerkingsprocessen. We zijn trots op onze samenwerking en blij met de stijgende lijn die we zien binnen de productie.

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten