Leenders Haardkachels

”Het is voor Leenders van strategisch belang dat haar toeleveranciers regionaal zijn gevestigd. Korte afstanden betekent in de praktijk ook intensiever contact. Niet de metaalsoort en de afmetingen, maar het contact maakt het verschil. Daarbij opgeteld weten ze bij De Bruyn Metaal waar hun talenten liggen en hebben ze er zin in. Er is synergie onderling en de kwaliteit is uitmuntend. Zo vinden we in Bergeijk een creatieve partner waarmee we samen de mooiste kachels maken.”

Al meer dan 20 jaar leveren wij diverse halffabricaten aan Leenders Haardkachels. Samen realiseren we iedere keer weer een bijzondere kachel. Hoe dat zo is gekomen? Door een nauwe samenwerking en een goed partnerschap!

 

Pharos Interior

De Pharos Interior is een zwevende, open gestookte haard welke 360° draaibaar is. Hierdoor kan er vanaf iedere hoek genoten worden van het open vuur.

LEES MEER

Dayna

De Dayna is een  dicht gestookte haard, welke 90° draaibaar is. De stevigheid wordt bepaald door verschillende onderdelen, zoals het plaatmateriaal wat kan oplopen tot een dikte van 8 mm.

LEES MEER

Hymme

De Hymme is perfect voorbeeld van deze nauwe samenwerking. De kachel heeft een prachtig vol vuur, dankzij de speciale brandkamer. De dicht gestookte haard is 360 graden draaibaar, waardoor er vanaf iedere hoek genoten kan worden van het vuur.

lees meer

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten