Leenders Haardkachels

Onze klant Leenders Haardkachels ontwerpt en produceert kachels van hoogwaardige kwaliteit. Al meer dan 20 jaar leveren wij diverse halffabricaten aan Leenders  Haardkachels. Samen realiseren we iedere keer weer een bijzondere kachel. Hoe dat zo is gekomen? Door een nauwe samenwerking en een goed partnerschap natuurlijk!

De haarden

Tijdens de ontwikkeling van nieuwe haarden streeft Leenders ernaar om het simpel te houden en niet te veel toe te voegen. Simpele oplossingen zijn namelijk vaak de beste. Iedere haard heeft een lange levensduur en is uiteraard van hoogwaardige kwaliteit. Omdat iedere haard met de hand gebouwd wordt, zit er aandacht voor kwaliteit ingebakken. Bij Leenders staat vuur centraal. “Wij zorgen voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan jou.”

Pharos Interior

De Pharos Interior is een zwevende, open gestookte haard welke 360° draaibaar is. Hierdoor kan er vanaf iedere hoek genoten worden van het open vuur. Tijdens het productieproces denken we mee in de maakbaarheid waarbij kwaliteit op nummer één staat.

LEES MEER

Dayna

De Dayna is een  dicht gestookte haard, welke 90° draaibaar is. De stevigheid wordt bepaald door verschillende onderdelen, zoals het plaatmateriaal wat kan oplopen tot een dikte van 8 mm. De stalen buitenkant van de brandkamer bestaat uit één stuk, die door extra zettingen nog meer stevigheid heeft gekregen.

LEES MEER

Productieproces van Hymme

De Hymme is perfect voorbeeld van deze nauwe samenwerking. De kachel heeft een prachtig vol vuur, dankzij de speciale brandkamer. De dicht gestookte haard is 360 graden draaibaar, waardoor er vanaf iedere hoek genoten kan worden van het vuur.

lees meer

Sorenne

Een ander model kachel waar wij aan bijdragen is de Sorenne. En hoe wij die maken, vertellen we je graag!
Wanneer het plaat materiaal binnen is, beginnen we bij de lasersnijder. Hier worden de gewenste vormen, met hoge snelheid en precisie uit het plaat materiaal gesneden.

LEES MEER

Leenders over onze samenwerking

Het is voor Leenders van strategisch belang dat haar toeleveranciers regionaal zijn gevestigd. Korte afstanden betekent in de praktijk ook intensiever contact. Niet de metaalsoort en de afmetingen, maar het contact maakt het verschil. Daarbij opgeteld weten ze bij De Bruyn Metaal waar hun talenten liggen en hebben ze er zin in. Er is synergie onderling en de kwaliteit is uitmuntend. Zo vinden we in Bergeijk een creatieve partner waarmee we samen de mooiste kachels maken.

Klantbezoek

Onlangs brachten we een bezoek aan onze partner Leenders Haardkachels, gevestigd in Oirschot. Al meer dan 20 jaar leveren wij diverse halffabricaten om elke keer weer een bijzondere haardkachel te realiseren. Bij aankomst werden we warm ontvangen in de showroom, waar we meteen foto’s konden maken van de haardkachels.

LEES MEER

In gesprek met Bart Leenders

Tijdens ons  klantbezoek aan Leenders Haardkachels hadden we een interessant gesprek met de eigenaar, Bart Leenders. Bart, die het bedrijf 25 jaar geleden van zijn ouders heeft overgenomen, heeft een herkenbaar merk gemaakt door zijn verbondenheid met de natuur. Hij maakt zelf de ontwerpen ‘’idee naar 3D’. Een van de dingen die Bart benadrukt, is het belang van lokale toeleveranciers.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten