Samen 't Loo

Samen ‘t Loo is een stichting van vrijwilligers die allerlei activiteiten organiseert voor de bewoners van ’t Loo. Ze wil bewoners, verenigingen en bedrijven met elkaar verbinden en ervoor zorgen dat er voor iedereen in het dorp ruimte is om te wonen, te werken en te leven.

Logo

Voor onze klant Samen ’t Loo hebben we het mooie logo voor op de muur bij het Buurthuis mogen maken. We zijn blij dat we deel mochten uitmaken van dit project en zijn trots op het eindresultaat. De kracht van lokaal verwerkt in een mooi logo. Precies waar wij van houden!

Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden, omdat in het originele logo ook kleuren verwerkt zijn. De verschillende opties zijn tegen elkaar afgewogen, waarna het uiteindelijke logo geproduceerd is door onze vakmensen.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten