Lopital

Lopital; een bijzonder bedrijf met een bijzondere missie. Het leven van patiënten comfortabeler maken en dat van zorgverleners gezonder. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan met verschillende hulpmiddelen in de zorg. Hierbij kun je denken aan douchestoelen, badliften, aankleedtafels, tilliften en nog vele andere oplossingen.

Totstandkoming van de samenwerking

Onze klant was op zoek naar een nieuwe partner, welke verschillende onderdelen voor de douche- en toiletstoelen kon produceren. ‘’Het lokaal produceren, in dit geval in Brabant, stond voor ons bovenaan de wensenlijst’’, aldus Hans Vermeer, Production Manager bij Loptial. Daarnaast was ook het op voorraad uitleveren van de onderdelen een vereiste.

LEES MEER

Productieproces van de Flexo Douche-Toiletstoel

Vorige keer vertelden we iets over de totstandkoming van onze samenwerking met Lopital. Voor hen produceren we verschillende onderdelen voor de douche- en toiletstoelen welke worden gebruikt door patiënten en zorgverleners.

Momenteel doen we dit ten behoeve van de Reflex en Flexo Douche-Toiletstoelen. Het verschil hierin? Dat is de handmatige of elektrische aansturing.

 

LEES MEER

Productieproces van de Reflex Douche-Toiletstoel

Binnenkort meer!

Produceren van lasmallen en robotlassen

Binnenkort meer!

Recensie vanuit Lopital over de samenwerking met De Bruyn Metaal

Binnenkort meer!

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten