Lopital

Onze klant Lopital is een bijzonder bedrijf met een bijzondere missie; Het leven van patiënten comfortabeler maken en dat van zorgverleners gezonder. Lopital biedt een uitgebreid assortiment aan met verschillende hulpmiddelen voor in de zorgsector. Hierbij kun je denken aan douchestoelen, badliften, aankleedtafels, tilliften en nog vele andere oplossingen. Wij als De Bruyn Metaal zijn trots hier een bijdrage aan te kunnen leveren.
Hoe we dit doen, vertellen we je graag!

De Flexo Douche- Toiletstoel

Het verzorgen van cliënten op traditionele douche- toiletstoelen is zwaar werk. Het verplegend personeel staat noodgedwongen in een onnatuurlijke houding en heeft te kampen met statische rugbelasting. Met de in hoogte verstelbare Flexo douche- toiletstoel, biedt Lopital verlichting.
De Flexo geeft comfort en zekerheid aan zowel verzorgende als cliënt.

Totstandkoming van de samenwerking

Onze klant Lopital was op zoek naar een nieuwe partner, welke verschillende onderdelen voor de douche- en toiletstoelen kon produceren. ‘’Het lokaal produceren, in dit geval in Brabant, stond voor ons bovenaan de wensenlijst’’, aldus Hans Vermeer, Production Manager bij Loptial.

LEES MEER

Productieproces van de Flexo Douche/Toiletstoel

Op dit momenteel produceren wij  verschillende onderdelen dit ten behoeve van de Reflex en Flexo Douche/Toiletstoelen. Het verschil hierin? Dat is de handmatige of elektrische aansturing. De onderdelen komen door een breed scala aan bewerkingen tot stand.

LEES MEER

Produceren van lasmallen en robotlassen

Tijdens robotlassen wordt de menselijke factor grotendeels uitgeschakeld, doordat de lastoorts geautomatiseerd wordt aangestuurd. Draait het om repeterende orders, vele lasmeters, gecertificeerd of nauwkeurig laswerk? Dan is robotlassen de geschikte oplossing! Bij De Bruyn Metaal maken we de lasmallen zelf.

LEES MEER

Voorraad produceren

Omdat er zeer regelmatig orders worden geplaatst, en wij continu mogen produceren voor Lopital, is er kort geleden besloten dat wij een voorraad mogen houden. In een aparte hal slaan wij de onderdelen voor Lopital op. Wanneer wij leveren aan Lopital zal dit uit de voorraad komen en worden er meteen nieuwe onderdelen geproduceerd zodat de aantallen in de voorraad consistent hetzelfde blijven.

LEES MEER

Lopital over onze samenwerking

Lopital: “Vanaf het eerste contact met De Bruyn Metaal is er een verbinding ontstaan vanuit interesse in het product en de vakkennis van de medewerkers van De Bruyn Metaal…

LEES MEER

Klantbezoek aan Lopital

Pas geleden reden wij naar het nabij gelegen Oisterwijk om een bezoek te brengen aan onze partner Lopital.  Aangezien wij enkel onderdelen maken, zien wij vrijwel nooit het eindproduct. Tijdens dit bezoek gaf Hans Vermeer een rondleiding waarbij we een kijkje in de keuken konden nemen. Zo zagen we onder anderen de werkplekken waar het assemblage proces plaats vindt, het magazijn en de showroom waar alle verschillende modellen te zien waren.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten