Marsman Caravans

Marsman Caravans is de grootste caravan dealer van midden Nederland met een ruim assortiment aan caravans. Niet alleen verkoop, maar ook voor de verhuur. Net zoals ons zijn zij een echt familiebedrijf. Onlangs zijn er verschillende verbouwingsplannen gerealiseerd, waaronder een compleet nieuwe showroom met twee verdiepingen.

Productieproces trap

In hun nieuwe showroom wilde Marsman Caravans graag een grote, nieuwe trap. Vanwege een kampeerhobby van Rob de Bruyn kwamen zij zo bij ons terecht. De klant kwam met een idee en vervolgens met een schets. Hierop volgend heeft onze technische tekenaar de schets omgezet in een technische tekening met behulp van het programma ‘’AutoCAD’’. Hierin kun je zowel 2D als 3D tekeningen maken.

LEES MEER

Transport en montage trap

Waarna de trap op locatie was gearriveerd, werden er nog enkele montage werkzaamheden uitgevoerd. Alle verschillende delen zijn door onze stapellaar op hoogte gebracht, waarna deze aan de spanten zijn gelast. Omdat de trap ook RVS-onderdelen bevat is er gekozen voor tig-lassen. De verschillende delen van de reling zijn ook ter plekke aan elkaar gelast.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten