OPTIMUM SORTING

Onze klant Optimum Sorting is gespecialiseerd in optische controle- en sorteersystemen voor de voedingsindustrie. Zij hebben de focus op een breed scala aan producten, zoals aardappelen, zeevruchten en noten, maar ook pet-food, non-food en nog veel meer. Voor deze klant mogen wij onderdelen ten behoeve van deze controle- en sorteersystemen produceren.

PRODUCTIEPROCES VENTUS

Steeds meer klanten willen alle verantwoording op één plek en zoals uit dit project blijkt, begrijpen we dat maar al te goed.  Dit project omvat veel verschillende bewerkingen. Zo zijn de platen allereerst door onze lineair aangedreven lasers gesneden.

lees meer

Chemisch etsen

Het logo van Optimum Sorting wordt aan de bovenkant chemisch geëtst. Dit laten we doen door een van onze gespecialiseerde partners. Chemisch etsen wordt ook wel chemisch frezen of chemisch graveren genoemd. Dit is een bewerkingstechniek waarbij een RVS oppervlak met een zuurmiddel wordt behandeld. Doordat het zure middel in contact komt met het RVS oppervlak, treedt er een chemische reactie op waardoor het oppervlak gedeeltelijk, maar in een gecontroleerde vorm oplost.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten