OPTIMUM SORTING

Onze klant Optimum Sorting is gespecialiseerd in optische controle- en sorteersystemen voor de voedingsindustrie. Zij hebben de focus op een breed scala aan producten, zoals aardappelen, zeevruchten en noten, maar ook pet-food, non-food en nog veel meer. Voor deze klant mogen wij onderdelen ten behoeve van deze controle- en sorteersystemen produceren. Hoe dat productieproces gaat? Dat vertellen we je graag!

De sorteermachines

Allereerst vertellen we graag wat meer over de eindproducten. Optimum Sorting heeft een aantal verschillende sorteerders in hun assortiment zitten. Deze machines zijn onder anderen uitgerust met diverse lasers en geavanceerde camera’s voor een nauwkeurige selectie van de voedingsproducten. De afwijkende producten worden met behulp van perslucht uit de stroom van de goede producten verwijderd, zodat enkel de beste producten overblijven.

PRODUCTIEPROCES VENTUS

Steeds meer klanten willen alle verantwoording op één plek en zoals uit dit project blijkt, begrijpen we dat maar al te goed.  Dit project omvat veel verschillende bewerkingen. Zo zijn de platen allereerst door onze lineair aangedreven lasers gesneden.

lees meer

Chemisch etsen

Het logo van Optimum Sorting wordt aan de bovenkant chemisch geëtst. Dit laten we doen door een van onze gespecialiseerde partners. Chemisch etsen wordt ook wel chemisch frezen of chemisch graveren genoemd. Dit is een bewerkingstechniek waarbij een RVS oppervlak met een zuurmiddel wordt behandeld.

LEES MEER

TRANSPORT

Naast het productieproces en de assemblage, verzorgen wij ook het transport. De Bruyn Metaal beschikt over een eigen vrachtwagen, trailer van 12 meter en chauffeur. Hierdoor kunnen ook de geassembleerde producten zorgvuldig vervoerd worden naar onze klanten. Dat is een klant volledige ontzorgen toch?

lees meer

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten