KELDER TRAP

Vandaag een keer wat anders dan wat je van ons gewend bent. Naast de onderdelen die wij produceren voor onze klanten, maken wij ook tijd voor een beperkt aantal ‘privé projecten’. Een van onze privé projecten is deze industriële keldertrap die geheel met de hand is gemaakt door onze vakmensen!

Trap

Bij deze trap is hoogstaand en uniek las– en kantwerk geleverd. De trap is gemaakt van warmgewalst staal, om zo de gewenste kleur te krijgen. Alle gaatjes zijn gesneden met onze lasersnijder, om er zo voor te zorgen dat deze niet op de 90° hoek zouden vallen. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat het metaal vervormd of verzwakt. Tot slot is ervoor gekozen om de gehele trap blank te lakken, om zo de industriële look te behouden.

Benieuwd naar onze andere privé projecten? Bekijk hier de industriële balustrade.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten