Poort

Naast de onderdelen die wij produceren voor onze grotere klanten, nemen we ook de tijd voor een select aantal ‘privé projecten’.
Een van deze projecten is deze op maat gemaakte buitenpoort met industriële look.

Technische tekening

De klant kwam met een idee en vervolgens met een schets. Het ontwerp hiervan wordt door de technische tekenaar gemaakt en besproken met de klant. Na goedkeuring wordt de detail tekening omgezet in een technische tekening. Dit met behulp van het programma ‘’AutoCAD’’. Hierin kun je zowel 2D als 3D tekeningen maken.

 

Productie proces

Bij de lasersnijder raakt de laserstraal  het oppervlak van het materiaal en verwarmt het zo sterk dat het smelt of volledig verdampt. Als de laserstraal op een bepaald punt het materiaal is binnengedrongen, begint het  snijproces. Dit gebeurt met een hoge snelheid en precisie.Vervolgens gaan de producten naar de Timesaver zodat het geen scherpe randen en oneffenheden meer bevat

LEES MEER

Afwerking

Wanneer de producten de lastafels verlaten, worden de frames  door een van onze gespecialiseerde partners voorzien van een zwarte poedercoating. Dat zorgt voor een strakke afwerking.De poortplaten, gemaakt van Cortenstaal, zijn donkergrijs als ze de fabriek verlaten. Maar zodra ze in aanraking komen met vocht, veranderen ze in een mooie roestkleur. Dat geeft een unieke uitstraling, terwijl de kwaliteit goed blijft.

 

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten