ProCleanroom

“ProCleanroom staat voor producten en oplossingen van hoge kwaliteit met een competitieve prijsstelling. Dit verwachten we ook van onze toeleveranciers. Betrouwbaarheid, meedenken in maakbaarheid en flexibiliteit zijn tevens enorm belangrijk. Dit zijn de voornaamste redenen geweest om in 2016 met De Bruyn Metaal in zee te gaan en tot op de dag van vandaag in goed partnerschap samen te werken. Daarnaast past de Brabantse no-nonsense mentaliteit goed bij ons als bedrijf en zijn de korte communicatielijnen van grote waarde.”

Werkstation

Een klant specifieke order? Regelen we! Voor onze klant ProCleanroom maken we zowel cleanrooms, als producten voor in een cleanroom. Feitelijk zijn dit producten die bijdragen aan een schone werkomgeving en die voldoen aan de wet- en regelgeving binnen jouw branche.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten