Procomat

Procomat is gespecialiseerd in het produceren van slimme en zelf-persende afvalbakken. Ze beschikken over moderne en duurzame technieken die de afvalinzameling in uw gemeente vereenvoudigen. Zo geeft de bijbehorende app inzicht op afstand over de status van de afvalbakken, maar ook wordt het afval gecomprimeerd door de ingebouwde pers. Hierdoor hoeft de afvalbak minder snel geledigd te worden.

voetpedaal

Voor deze klant produceren wij het voetpedaal van de slimme afvalbakken en verschillende onderdelen ten behoeve van het ingebouwde perssysteem. Het voetpedaal is geproduceerd uit staal. De 8 mm dikke stalen platen zijn gesneden door onze lineair aangedreven lasers en vervolgens gelast, zodat er één geheel ontstond.

LEES MEER

Inpersonderdelen

Voor Procomat produceren wij ook verschillende onderdelen ten behoeve van het ingebouwde perssysteem. Deze onderdelen dienen voor de ondersteuning van het inpersmechanisme. Door deze pers wordt het afval steeds opnieuw samengeperst, waardoor een overbodige leging niet meer aan de orde is.

lees meer

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten