Procomat

Procomat is gespecialiseerd in het produceren van slimme en zelf-persende afvalbakken. Maar wat houdt dit in? Deze innovatieve afvalbakken beschikken over moderne en duurzame technieken die de afvalinzameling van de gemeentes vereenvoudigen. Via een bijbehorende app kun je zelfs op afstand zien welke afvalbakken vol zitten,  maar ook wordt het afval gecomprimeerd door de ingebouwde pers. Hierdoor hoeven de afvalbakken minder snel geleegd te worden.

Voetpedaal

Voor deze klant produceren wij onder anderen het voetpedaal van de slimme afvalbakken. Het voetpedaal is geproduceerd uit staal. De 8 mm dikke stalen platen zijn gesneden door onze lineair aangedreven lasersnijder. Vervolgens worden de losse onderdelen aan elkaar gelast zodat er één geheel ontstaat.

LEES MEER

Inpersonderdelen

Naast het voetpedaal produceren wij ook verschillende onderdelen ten behoeve van het ingebouwde perssysteem. Deze onderdelen dienen voor de ondersteuning van het inpersmechanisme. Door deze pers wordt het afval steeds opnieuw samengeperst, waardoor een overbodige leging niet meer aan de orde is.

lees meer

Onze extra diensten

Bij De Bruyn Metaal voeren we uiteraard verschillende bewerkingen uit, maar ook bieden wij diverse diensten aan om onze klanten totaal te kunnen ontzorgen. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde externe partners. In dit project heeft een externe partner de materialen gegalvaniseerd.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten