Case Packing Systems

CPS Case Packing Systems, levert wereldwijd professionele oplossingen voor het op hoge snelheid verpakken van groente, friet, vlees of vis zowel vers als bevroren (IQF). Daarnaast levert CPS ook verpakkingslijnen voor de petfood en snack industrie. De volautomatische case packer lijnen verpakken flexibele verpakkingen zoals zakken, MAP trays, of flow packs secundair zowel horizontaal als verticaal in RSC dozen, kartonnen trays en/of kratten. De verpakkingslijn is volledig menu gestuurd en verpakt meer product per m3 dan handmatig mogelijk is. Als marktleider in het leveren van verpakkingslijnen voor de friet industrie zit kwaliteit, servicegerichtheid en efficiency in het DNA bij CPS.

CASE PACKERS

Voor onze klant CPS maken we verschillende onderdelen ten behoeve van deze case packers. Net zoals bij ons staat bij CPS de klant centraal. Door een verpakkingslijn vanuit verschillende modules op te bouwen, wordt deze volledig afgestemd op de wensen van de klant waardoor dus geen één case packer lijn hetzelfde is. Met behulp van een slimme besturing kan er snel van het ene naar het andere product worden overgeschakeld.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten