Case Packing Systems

CPS Case Packing Systems levert wereldwijd professionele oplossingen voor het op hoge snelheid verpakken van diverse producten, zoals groente, friet, vlees of vis, zowel vers als bevroren (IQF). Daarnaast levert CPS ook verpakkingslijnen voor petfood en de snack industrie.
Als marktleider in het leveren van verpakkingslijnen voor de friet industrie zit efficiency, servicegerichtheid en kwaliteit in het DNA van CPS. En aangezien kwaliteit onze specialiteit is, heeft CPS in De Bruyn Metaal zeker een geschikte leverancier gevonden!

 

CASE PACKERS

De volautomatische case packer lijnen verpakken flexibele verpakkingen zoals zakken, MAP trays, of flow packs secundair, zowel horizontaal als verticaal in RCS dozen, kartonnen trays en/of kratten.
De verpakkingslijn is volledig menu gestuurd en verpakt meer producten per M3 dan handmatig mogelijk is.

LEES MEER

Productieproces

Voor de case packers maken wij verschillende onderdelen. Het productieproces van deze onderdelen start bij onze lasersnijders. Hier wordt met behulp van onze vlakbedlasers de vormen nauwkeurig, maar met hoge snelheid uit het plaatmateriaal gesneden. Hierop volgend worden de onderdelen gebogen doormiddel van onze kantbanken. Daarna worden ze gewalst waardoor de gewenste vorm ontstaat.

LEES MEER

transport

Naast de verschillende bewerkingen die wij uitvoeren bieden wij ook verschillende diensten aan. Eén van deze diensten is het verzorgen van het transport. Wij beschikken namelijk over een eigen vrachtwagen van 12 meter lang én hebben daarnaast een eigen chauffeur in dienst. Voor verschillende klanten verzorgen wij het transport, en zo ook voor onze klant CPS.

Klantbezoek

Coming soon!

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten