Case Packing Systems

CPS Case Packing Systems levert wereldwijd professionele oplossingen voor het op hoge snelheid verpakken van diverse producten, zoals groente, friet, vlees of vis, zowel vers als bevroren (IQF). Daarnaast levert CPS ook verpakkingslijnen voor petfood en de snack industrie.
Als marktleider in het leveren van verpakkingslijnen voor de friet industrie zit efficiency, servicegerichtheid en kwaliteit in het DNA van CPS. En aangezien kwaliteit onze specialiteit is, heeft CPS in De Bruyn Metaal zeker een geschikte leverancier gevonden!

 

CASE PACKERS

De volautomatische case packer lijnen verpakken flexibele verpakkingen zoals zakken, MAP trays, of flow packs secundair, zowel horizontaal als verticaal in RCS dozen, kartonnen trays en/of kratten.
De verpakkingslijn is volledig menu gestuurd en verpakt meer producten per M3 dan handmatig mogelijk is.

LEES MEER

Productieproces

Voor de case packers maken wij verschillende onderdelen. Het productieproces van deze onderdelen start bij onze lasersnijders. Hier wordt met behulp van onze vlakbedlasers de vormen nauwkeurig, maar met hoge snelheid uit het plaatmateriaal gesneden. Hierop volgend worden de onderdelen gebogen doormiddel van onze kantbanken. Daarna worden ze gewalst waardoor de gewenste vorm ontstaat.

LEES MEER

transport

Wij bij De Bruyn Metaal hebben flink geïnvesteerd in onze transportmogelijkheden, zodat onze producten met zorg van A naar B gebracht kunnen worden. Onze transportmogelijkheden staan geheel in het teken van onze klant. Regelmatig rijdt onze eigen chauffeur Frans naar Stramproy om de producten van CPS bij hen aan de deur af te leveren. Precies zoals het hoort.

CPS op onze opendag in 2020

In 2020 was het moment daar; Onze open dag en tegelijkertijd een feestje ter ere van ons 30-jarige bestaan. Tijdens deze open dag kregen alle bezoekers een kijkje in ons bedrijf. Van bedrijfsbureau tot productie en van assemblage tot aan transport, alles kwam aan bod tijdens de uitgebreide rondleiding.
Ook een aantal van onze klanten waren aanwezig op deze open dag, waaronder CPS.

Klantbezoek

Steeds vaker worden allerlei processen gedigitaliseerd, wat uiteraard diverse voordelen met zich meebrengt. Toch vinden wij het belangrijk om ook nog eens via de ‘ouderwetse manier’ te communiceren. Daarom zoeken wij onze partners zo nu en dan nog wel eens fysiek op.
Pasgeleden reden we naar het Limburgse Stramproy om een bezoek te brengen aan onze partner CPS.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten