Cerescon

Voor onze klant Cerescon hebben we onderdelen mogen produceren voor een asperge-oogstrobot ‘De Sparter’. Deze wordt gebruikt om asperges te oogsten en zorgt voor een geautomatiseerd proces. We denken graag mee met onze klant. Dit telt voor zowel de maakbaarheid als het verloop van het productieproces. Door deze flexibiliteit waren we in staat om de totale order op het gewenste moment uit te leveren. Onze klant Cerescon kwam met de datum van de uitlevering en wij paste ons productieproces hierop aan. Precies zoals het hoort!

Sparter

Buiten alle bewerkingsprocessen hebben we een kwaliteitscontrole uitgevoerd. De klant wil zekerheid en vooral op het gebied van kwaliteit. Dit begrijpen wij maar al te goed en voeren daarom controles uit om de kwaliteit optimaal te waarborgen. Dit betekende ook dat we enkele bewerkingen, waaronder het draai en freeswerk hebben uitbesteed aan onze gespecialiseerde partners.

 

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten