Duotank

Duotank ontwikkelt, produceert en installeert tankbiersystemen. Sinds 1985 is Duotank bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van systemen die leiden tot optimale resultaten voor bierbrouwers over de hele wereld. De belangrijkste aspecten waarop Duotank Beverage Solutions zich richt zijn kwaliteit, vakmanschap en samenwerking. Wij streven naar het creëren van een oplossing samen met u.

Wij begrijpen dat elke klant zijn eigen voorkeuren en probleemdefinities heeft, om deze reden streven wij naar situatiegerichte oplossingen en hierbij helpt De Bruyn Metaal ons.”

Biertanks

Voor onze klant ‘Duotank’ hebben we de frames voor biertanksystemen gemaakt. Deze biertanks worden onder andere op festivals gebruikt. Door de cirkelvormige rondingen in het frame wordt de biertank optimaal gepositioneerd.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten