Duotank

Duotank – Tankbeer Systems ontwikkelt, produceert en installeert tankbiersystemen. Sinds 1985 is Duotank bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van biertanksystemen die leiden tot optimale resultaten voor bierbrouwers wereldwijd. Duotank streeft naar de perfecte oplossing voor iedere klant en hier dragen wij als  De Bruyn Metaal maar al te graag aan bij.

Biertanks

De biertanksystemen zitten onder andere  in een frame en deze frames mogen wij ondertussen al vele jaren produceren. Net als Duotank is De Bruyn Metaal altijd opzoek naar de beste oplossing voor zijn klanten. Door actief mee te denken over het productieproces van de frames konden we prijstechnisch een interessant voorstel doen.

Het productie proces

We hebben er voor gekozen om minder handmatig te lassen en in plaats daarvan gebruik te maken van ‘pen-en-gatverbindingen’. Dit houdt in dat de plaat zo wordt gesneden dat er aan de ene kant ‘gaten’ zitten en aan de andere kant ‘pinnen’ die precies in elkaar passen. De biertanks moeten natuurlijk ook gemakkelijk verplaatst kunnen worden en hier is uiteraard aan gedacht.

LEES MEER

Duotank over onze samenwerking

Duotank: “Wij bij Duotank zijn erg blij over de samenwerking met De Bruyn Metaal. De samenwerking loopt fijn omdat ze graag meedenken in oplossingen, zo behalen we de beste resultaten. We hopen dat we nog jaren zo fijn samen kunnen werken.”

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

 

 

Al onze bewerkingen


Meer projecten