Duotank

Duotank – Tankbeer Systems ontwikkelt, produceert en installeert tankbiersystemen. Sinds 1985 is Duotank bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van biertanksystemen die leiden tot optimale resultaten voor bierbrouwers wereldwijd. Duotank streeft naar de perfecte oplossing voor iedere klant en hier dragen wij als  De Bruyn Metaal maar al te graag aan bij.

Biertanks

De biertanksystemen zitten onder andere  in een frame en deze frames mogen wij ondertussen al vele jaren produceren. Net als Duotank is De Bruyn Metaal altijd opzoek naar de beste oplossing voor zijn klanten. Door actief mee te denken over het productieproces van de frames konden we prijstechnisch een interessant voorstel doen.

Het productie proces

We hebben er voor gekozen om minder handmatig te lassen en in plaats daarvan gebruik te maken van ‘pen-en-gatverbindingen’. Dit houdt in dat de plaat zo wordt gesneden dat er aan de ene kant ‘gaten’ zitten en aan de andere kant ‘pinnen’ die precies in elkaar passen. De biertanks moeten natuurlijk ook gemakkelijk verplaatst kunnen worden en hier is uiteraard aan gedacht.

LEES MEER

Sustainability initiative award

Onze klant, Duotank won de World Beverage Innovation Award voor Best CSR/Sustainability Initiative met hun LGT truck. De LGT truck is een compact lichtgewicht tankbierwagen met een snel wisseltank van 30hl. Beschikbaar als elektrische vrachtwagen. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen operationele voordelen maar heeft ook een lage ecologische voetafdruk. Wij als De Bruyn Metaal zijn trots op onze rol in dit duurzame initiatief.  Samen op weg naar een groenere toekomst.

Klantbezoek aan Duotank

Pas geleden reden wij naar Waalre om een bezoek te brengen aan onze partner Duotank. Aangezien wij enkel onderdelen maken zien we nooit het eindproduct. Tijdens dit bezoek werd er meer verteld over het bedrijf zelf en kregen we een rondleiding van Ayla. We waren erg onder de indruk van de prachtige koperen biertanks. Zo zagen we onder andere de werkplekken in de fabriek, het magazijn en de spreekkamer waar de koperen biertanks stonden.

Duotank over onze samenwerking

Duotank: “Wij bij Duotank zijn erg blij over de samenwerking met De Bruyn Metaal. De samenwerking loopt fijn omdat ze graag meedenken in oplossingen, zo behalen we de beste resultaten. We hopen dat we nog jaren zo fijn samen kunnen werken.”

De Bengel

Tijdens ons bezoek aan Duotank ontdekten we dat De Bengel, het restaurant bij ons in de buurt, prachtige koperen biertanks heeft staan. We waren meteen nieuwsgierig en besloten een bezoekje te brengen om deze tanks achter de glazen wanden te bewonderen. Het was leuk om te zien hoe het er in een echt restaurant uitziet en welk mooi beeld deze koperen tanks geven aan het restaurant.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

 

 

Al onze bewerkingen


Meer projecten