Easy Systems

Onze klant Easy Systems is hét aanspreekpunt voor klanten bij hun zoektocht naar interne transportsystemen, logistieke oplossingen en aluminium profielconstructies. Ze verzorgen bij iedere bestelling het gehele proces, van offerte tot installatie ter plaatse. Daarnaast garanderen zij hun klanten de beste oplossing, zowel technisch als economisch. Hier dragen wij als De Bruyn Metaal maar al te graag aan bij. Hoe we dit doen? Dat vertellen we je graag!

Totstandkoming Samenwerking

De essentie zat ‘m in de snelle levering. Simpelweg omdat het vaak gaat om een vervanging of toevoeging binnen een bestaand transportsysteem. Bij De Bruyn Metaal zeggen we wel eens dat wij niet ontzorgen, maar er gewoon voor zorgen; we regelen en maken het voor je.

RVS Bochten

We hebben voor Easy Systems RVS-bochten geproduceerd ten behoeve van een intern transportsysteem. Een intern transportsysteem bevat transportbanden. Deze vervoeren de goederen binnen een bepaald traject. RVS is een speciaal materiaal, waarbij wij de bewerking volledig doordacht hebben. Wij lassen roestvast staal namelijk alleen in onze RVS productiehal. Hierdoor komen de losgekomen deeltjes van andere soorten materiaal niet in aanraking met RVS. Daarom is hoogwaardige kwaliteit bij ons vanzelfsprekend.

Het productieproces

Het productieproces begint bij onze lasersnijders. Hier worden de juiste vormen met een hoge snelheid en precisie uit het plaatmateriaal gesneden. De randen van de uitgesneden materialen zijn nogal scherp, daarom gaan deze direct door naar de Timesavers, waar deze scherpe randen verwijderd worden. Vervolgens zijn deze gewalst zodat de bocht gemaakt kan worden. Om tot het eindproduct te komen, zijn de materialen aan elkaar gelast. Het kanten en zagen betekent in dit geval een indirecte (zichtbare ) aanvulling op het eindproduct.

Kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit van de gewenste bocht te waarborgen, hebben we ervoor gekozen om hier een film van te maken. Door het beschikbare videomateriaal kunnen er meerdere bochten geproduceerd worden op identieke wijze. Precies zoals het hoort! Want bij De Bruyn Metaal vind je de kwaliteit die je zoekt.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten