Ebusco

Onze klant Ebusco richt zich op het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van 100% elektrische stads- en streekbussen en bijbehorende ecosysteem. Ebusco’s doel is om bij te dragen aan een beter en gezondere leefomgeving door duurzaam en emissievrij vervoer van mensen de standaard te maken. En hier dragen wij als De Bruyn Metaal maar al te graag aan bij!

Over Ebusco

Ebusco is van oorsprong een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in het Brabantse Deurne. Sinds 2012 produceren zij 100% zero-transmissie, volledig elektrische bussen. Daarnaast waren zij zelfs het eerste Europese bedrijf dat een Europees WVTA-certificaat ontving voor een volledig elektrische bus.
Ebusco is vastbesloten om een stap voor te blijven en zichzelf te blijven ontwikkelen zodat we samen kunnen werken aan schone steden. “Zero emissie is not a dream. It is a choice” aldus Ebusco.

Totstandkoming samenwerking

Hoe is de samenwerking met Ebusco tot stand gekomen? Nou, als volgt; Uit eerdere samenwerking met Rob Engelen en Gerard Wolters hebben wij het vertrouwen gewonnen om nu als preferred supplier te gaan produceren voor Ebusco. Voor Rob en Gerard was De Bruyn Metaal zeker geen onbekende. Onze taak als toeleverancier is inmiddels helder. We zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe, innovatieve licht gewicht elektrische bus ‘Ebusco 3.0’!

Productie Ebusco 3.0

Voor onze klant Ebusco, produceren wij het frame van de nieuwe innovatieve, licht gewicht elektrische bus ‘Ebusco 3.0’. Wij mogen ons preferred supplier noemen en daar zijn we trots op! We hebben hiervoor een unieke lasmal ontworpen. Deze wordt gebruikt om de exacte positionering voor delen van het product te realiseren.

LEES MEER

Transport

Afgelopen jaar hebben we flink geïnvesteerd in onze transportmogelijkheden, zodat onze producten met grootse zorg van A naar B gebracht worden. Het frame, voor de nieuwe, innovatieve lichtgewicht Ebusco 3.0, wordt op onze nieuwe trailer vervoerd. Deze trailer dient voor het transport van grotere producten. Door onze verschillende transportmogelijkheden kunnen we niet alleen veel verschillende producten vervoeren, maar ook erg snel schakelen. Precies zoals het hoort!

 

 

De grote opening door Koning Willem-Alexander

Ondertussen is De Bruyn Metaal al weer enige tijd preferred supplier van de Ebusco 3.0.
Een tijdje geleden is ook de nieuwe fabriekshal van de Ebusco 3.0 geopend door niemand minder dan Zijne majesteit de Koning. Als preferred supplier was ook Rob de Bruyn tijdens dit bijzondere moment aanwezig.
We mogen met ons hele team trots zijn op het feit dat we een succesvolle toeleverancier zijn van het frame van de nieuwe, innovatieve licht gewicht Ebusco 3.0.

Artikel in Link magazine

Een exclusief en uitgebreid interview met Ebusco was te lezen in de december (2022) editie van Link magazine. In dit artikel was onder anderen de enorme groei die Ebusco de afgelopen jaren heeft gemaakt opgenomen. Daarnaast stond uiteraard de nieuwste Ebusco 3.0 centraal in dit interview. Hoe deze bus gemaakt wordt kan dan zeker niet ontbreken in dit artikel. Daarom heeft onze werkvoorbereider en inkoper Johan van Poppel hierover een tekst mogen schrijven. In deze tekst, die ook is opgenomen in het magazine, is beschreven waar de chassis van de Ebusco 3.0 uit bestaat, hoe we deze maken en over de samenwerking met Ebusco.
Het hele artikel lees je hier.

 

Busworld beurs 2023

Pas geleden bezochten wij de Bus World beurs in Brussel. Vandaag de dag bestaat deze beurs al 48 jaar en is daarmee de oudste en bekendste bus- en touringcarbeurs ter wereld. Hier hebben wij een bezoek gebracht aan de stand van Ebusco. Tijdens de beurs hadden wij en alle andere bezoekers de mogelijkheid om de Ebusco 3.0 van maar liefst 18 meter lang, van de binnen- en buitenkant te zien.

Ebusco over onze samenwerking

Ebusco: “De Bruyn Metaal en Ebusco hebben al vele jaren een nauwe samenwerking. In de beginjaren van Ebusco speelde De Bruyn Metaal een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het allereerste prototype van de Ebusco 3.0.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten