Gemco Mobile Safety

GEMCO Mobile Safety legt zich volledig toe op het ontwerp, de engineering, de fabricage en de montage van speciale voertuigen en overkappingen, met de nadruk op “speciaal”. De GEMCO-producten zijn speciale, op bestelling gemaakte ontwerpen voor een reeks specifieke toepassingsgebieden, waaronder defensie en veiligheid.

Zendmast

Meedenken over de maakbaarheid? Dat doen wij maar al te graag! Tijdens dit proces kijken we met GEMCO naar de bewerkingsmogelijkheden, waardoor er een stukje unieke ontwikkeling ontstaat. Dit is ook het geval bij de 45 meter hoge zendmast die een zendantenne draagt. Het subframe hebben we zo gepositioneerd en verwerkt dat een dure nabewerking niet nodig was.

 

LEES MEER

Aanhangwagen

Samen onze kennis verwerken in een compleet eindproduct? Dat doen wij graag! In opdracht van onze klant GEMCO, hebben we voor het Nederlandse Ministerie van Defensie 82 speciale trailers mogen produceren. Deze trailers zijn bestemd voor het transport van een militair satelliet communicatiesysteem.

LEES MEER

Container

Een ander ‘speciaal project ‘ is de smeercontainer’. Elke container zal in de toekomst dienen als kleinschalige ‘autogarage’, die 7 verschillende vloeistoffen kan vervangen voor een breed scala aan militaire voertuigen voor het Ministerie van Defensie. De smeercontainer is dusdanig door onze vakmensen geproduceerd, waardoor opstapelen is toegestaan tot een stapelgewicht van 216.000 kg.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten