Gemco Mobile Safety

GEMCO Mobile Safety legt zich volledig toe op het ontwerp, de engineering, de fabricage en de montage van speciale voertuigen en overkappingen, met de nadruk op “speciaal”. De GEMCO-producten zijn speciale, op bestelling gemaakte ontwerpen voor een reeks specifieke toepassingsgebieden, waaronder defensie en veiligheid.

Zendmast

Meedenken over de maakbaarheid? Dat doen wij maar al te graag! Tijdens dit proces kijken we met GEMCO naar de bewerkingsmogelijkheden, waardoor er een stukje unieke ontwikkeling ontstaat. Dit is ook het geval bij de 45 meter hoge zendmast die een zendantenne draagt. Het subframe hebben we zo gepositioneerd en verwerkt dat een dure nabewerking niet nodig was.

 

Productieproces Zendmast

De lasersnijder zorgt ervoor dat het materiaal met een hoge snelheid en precisie automatisch wordt uitgesneden. Vanuit de lasersnijder gaat het materiaal door naar de kantbank waar de materialen zorgvuldig in de juiste radius worden gebogen. Tijdens het tappen wordt het materiaal voorzien van een gat met daarin schroefdraad.

 

LEES MEER

Aanhangwagen

Samen onze kennis verwerken in een compleet eindproduct? Dat doen wij graag!In opdracht van onze klant GEMCO, hebben we voor het Nederlandse Ministerie van Defensie 82 speciale trailers mogen produceren. Deze trailers zijn bestemd voor het transport van een militair satelliet communicatiesysteem. Wat het zo speciaal maakt? Dat is het volgende. De aanhanger is speciaal ontworpen voor het off-road vervoeren van het communicatiesysteem.

Productieproces Aanhangwagen

Omdat het over een groot aantal aanhangers ging, moest de productie vlot verlopen. Met behulp van een laserstraal worden de materialen uitgesneden met de lasersnijder. De laserstraal beweegt over het materiaal waardoor het smelt en verdampt. De lasersnijder zorgt ervoor dat alles met een hoge snelheid en precisie automatisch wordt uitgesneden.

 

LEES MEER

Kwaliteit

GEMCO wilde zekerheid. In de praktijk wil dit zeggen dat alle lasverbindingen moeten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een specifieke toepassing. Het volledige subframe is daarom geproduceerd op basis van de juiste parameters die te vinden zijn onder de lasnaden. Door de meest uitgebreide lascertificering ISO 3438-2  garanderen we onze klanten van een optimale kwaliteit.

Productieproces Container

Onze toewijding aan kwaliteit en precisie begint met de inkoop van verschillende essentiële onderdelen, waaronder mechanische producten en IPE profielen. De kokers gaan naar de lasersnijder bij een externe partner. Het productieproces bij De Bruyn Metaal begint wanneer de profielen worden gezaagd tot de gewenste lengte. Voor de andere onderdelen maken we gebruik van de lasersnijder.

LEES MEER

Poedercoating

Na het productieproces worden de containers overgedragen aan een van onze gespecialiseerde partner voor een poedercoating. Poeder coaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder als laag op metaal wordt aangebracht. Deze laag zorgt ook voor bescherming van buitenaf. Hierbij wordt rekening gehouden met de bescherming, uitstraling en de natuurlijke hechting. Door deze bewerking krijgen de materialen de gewenste witte kleur.

Gemco over onze samenwerking

Binnenkort meer!

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten