Hirst Design

Een technisch geoptimaliseerd product tegen dezelfde prijs? Daar zorgen wij graag voor! Voor onze klant Hirst Design maken we alweer een aantal jaar buitenhaarden en daar zijn wij super blij mee! Tijdens de start van het project was dit voor ons een soort van ‘nieuw terrein’. We zijn ons daarom volledig gaan focussen op de efficiëntie van de buitenhaarden. Hierbij hebben we besloten om alle tekeningen van de haarden te herzien, zodat het productie- en assemblageproces zo snel, goed en goedkoop mogelijk verliep.

Grill keuken - RVS

De maakbaarheid van het product hebben we in zijn totaliteit opnieuw bekeken en daarbij besloten om de tekeningen aan te passen. Met als doel: een vlottere montage van het eindproduct! Bij een geheel geoptimaliseerd product horen uiteenlopende werkzaamheden.

 

 

Grill keuken - cortenstaal

We hebben de complete inkoop van verschillende toebehoren op ons genomen en hebben we gezocht naar de juiste grondstoffen voor de stenen in de haard, zodat deze hittebestendig maar ook vochtbestendig zijn. Wij hebben Hirst Design voorzien van een technisch geoptimaliseerde buitenhaard en dat tegen dezelfde kosten.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten