Hirst Design

Een technisch geoptimaliseerd product tegen een ijzersterke prijs? Dat wordt geregeld!
Tijdens de start van de samenwerking met Hirst Design, hebben wij ons volledig verdiept in buitenhaarden. We hebben besloten om alle tekeningen van de haarden te herzien, zodat het productie- en assemblageproces zo efficiënt, goed en goedkoop mogelijk verliep.
Vandaag de dag mogen wij met trost zeggen dat wij ondertussen al een aantal jaar verschillende modellen van de grillhaarden en grillkeukens mogen produceren.

Grill keuken - RVS

De maakbaarheid van het product hebben we in zijn totaliteit opnieuw bekeken en daarbij besloten om de tekeningen aan te passen in overleg met de klant. Met als doel; een vlottere montage van het eindproduct.
De grillkeukens kunnen maken wij in 2 verschillende soorten materiaal; RVS en Cortenstaal. Ondanks deze twee materialen beide metaal is, komen ze er toch totaal anders uit te zien. Bij deze grillkeuken is er gekozen voor een RVS materiaal, dus een roest vast staal. Dit betekent dat de grillkeuken water bestendig is. Zo blijft de grillkeuken een mooie grijze kleur behouden.

 

 

Grill keuken - cortenstaal

Zoals je ziet, ziet deze grillkeuken er totaal anders uit. Dit komt doordat deze grill gemaakt is van cortenstaal. Dit materiaal is donker grijs van kleur wanneer het de fabriek verlaat. Maar zodra het materiaal in contact komt met vocht krijgt het een roest kleur. De kwaliteit daarin tegen blijft optimaal, ondanks de verroeste look.

Grillhaard - Productieproces

Deze grillhaard is weer een van de andere modellen die wij mogen produceren. Hoe we dit doen? We vertellen het je graag!
Ondanks alle grillhaarden/keukens een ander model hebben, is het productieproces hetzelfde.
Aller eerst gaan de platen naar de lasersnijder. Hier wordt met een hoge snelheid en precisie de gewenste vormen uit de plaat gesneden.

LEES MEER

Hirst Design - Accessoires

Bij De Bruyn Metaal nemen we de volledige productie voor Hirst Design op ons. Onze accessoires worden zorgvuldig ingekocht bij externe partners, terwijl we ’s ochtends specialisten hebben die beton storten en de stenen hakken die specifiek voor de grillkeukens worden gebruikt. Door deze uitgebreide betrokkenheid kunnen wij, als De Bruyn Metaal, Hirst Design volledig voorzien van hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Voorraadbeheer voor Hirst Design

Wij bij De Bruyn Metaal zijn wij meer dan alleen een producent. We willen onze klanten namelijk zo goed mogelijk ontzorgen en denken graag met ze mee. Daarom bieden wij ook een complete oplossing door het voorraadbeheer op ons te nemen. Doordat wij altijd een voorraad klaar hebben staan, is Hirst Design in staat om flexibel in te spelen op hun behoeften. Zodat ook het transport naar Duitsland zo soepel mogelijk verloopt.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten