HNYGRLL

Onze klant HNYGRLL ontwerpt luxe houtskool-gestookte barbecues die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging voor elke tuin. De HNYGRLL barbecues hebben een uniek ontwerp en worden volledig lokaal geproduceerd. Tijdens dit productieproces speelt De Bruyn Metaal een belangrijke rol. Hier vertellen we je graag meer over.

Over HNYGRLL

De HNYGRLL is een houtskool-gestookte barbecue met uitstraling, kwaliteit en verfijning: alles komt samen in dit luxeproduct voor elke levensgenieter. De barbecue heeft een unieke en verfijnd design welke in deze combinatie nieuw is. HNYGRLL biedt uitkomsten voor restaurants, cateraars en hobbykoks die hun gasten graag onderdompelen in beleving. Want laten we eerlijk zijn, barbecueën is beleven.

Totstandkoming samenwerking

Eigenaar Mark Pijnenburg geloofd in de kracht van lokaal. De NHYGRLL is ontworpen in Nederland en Mark had ook de wens om deze in Nederland te laten produceren. “Dutch design, Dutch made”. Tijdens de zoektocht naar een geschikte leverancier kwam De Bruyn Metaal in beeld. Niet lang daarna is de samenwerking ontstaan.

 

HNYGRLL Barbecue

HNYGRLL is een afkorting voor honeygrill. Dit komt omdat het rooster van de barbecue bestaat uit een honinggraat, wat een honinggraatbranding achter laat in het vlees. Deze branding is dan ook het “trademark” van HNYGRLL. Mark ontwierp deze barbecue naar eigen zeggen “omdat er geen mooie barbecues op de markt te verkrijgen waren”.

LEES MEER

Productieproces

Onze klant presenteerde ons de unieke tekeningen voor de HNYGRLL. Wij gaven ons advies op het gebied van de maakbaarheid, zodat het productieproces werd vereenvoudigd. Zo kon het productieproces beginnen:
Allereerst worden de gewenste vormen uitgesneden in het plaatmateriaal door onze automatisch aangestuurde lasersnijder. Vervolgens werden de uitgesneden producten voorzien van een ronding.

 

LEES MEER

Transport

Omdat we gebruik maken van de expertise van externe partners, moeten de producten tussentijds ook getransporteerd worden naar verschillende locaties. Dit transport verzorgen wij zelf. Dit is mogelijk omdat wij beschikken over een eigen vrachtwagen én chauffeur.
Wanneer de producten eenmaal aan zijn gekomen bij onze klant HNYGRLL, verzorgen zij uiteindelijk zelf de assemblage.

HNYGRLL over onze samenwerking

“Bij HNYGRLL geloven we in de kracht van lokaal. De HNYGRLL is ontworpen in Nederland en wordt gemaakt in Nederland met de meest vooraanstaande technieken op het gebied van lassen, coaten en afwerken. Daardoor houden we de productieketen kort en de belasting op het milieu laag. De Bruyn Metaal sluit hier als partner van HNYGRLL perfect bij aan…

 

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten