HNYGRLL

De HNYGRLL is een doorontwikkelde versie van deze uit de hand gelopen hobby. Deze houtskool-gestookte barbecue  heeft uitstraling, kwaliteit en verfijning: alles komt samen in dit luxeproduct voor elke levensgenieter. HNYGRLL is een afkorting voor Honeygrill. Het rooster van de barbecue bestaat namelijk uit een honingraat en laat een honingraatbranding achter in het vlees. Deze branding is het ”trademark” van HNYGRLL. Mark Pijnenburg vond dat er nog geen mooie barbecues op de markt waren, daarom maakte hij de HNYGRLL; een waar sieraad voor elke tuin.

BBQ

Op zoek naar een toevoeging van jarenlange kennis op het gebied van maakbaarheid? Dan ben je bij ons aan het goede adres! De HNYGRLL is een sieraad voor in elke tuin. Uitstraling, kwaliteit, verfijning: alles komt samen in deze luxe barbecue voor elke levensgenieter. Elk gerecht afkomstig van het rooster heeft dan ook een honingraat trademark.

 

LEES MEER

HNYGRLL over onze samenwerking

“Bij NHYGRLL geloven we in de kracht van lokaal. De HNYGRLL is ontworpen in Nederland en wordt gemaakt in Nederland met de meest vooraanstaande technieken op het gebied van lassen, coaten en afwerken. Daardoor houden we de productieketen kort en de belasting op het milieu laag…

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten