HNYGRLL

”Bij HNYGRLL geloven we in de kracht van lokaal. De HNYGRLL is ontworpen in Nederland en wordt gemaakt in Nederland met de meest vooraanstaande technieken op het gebied van lassen, coaten en afwerken. Daardoor houden we de productieketen kort en de belasting op het milieu minimaal. De Bruyn Metaal sluit hier als partner van HNYGRLL perfect bij aan. Een Nederlands familie bedrijf waar de mensen centraal staan. Denkt continue mee om slimmer en sneller te werken met behoudt van de hoge gewenste kwaliteit. Door de transparantie in zowel offerte stadium als nacalculatie krijg je een helder en eerlijk beeld van de kosten. Dit geeft vertrouwen en versterkt de samenwerkingsband. Door deze bijzondere mentaliteit zien wij een langdurig partnerschap tegemoet met De Bruyn Metaal.”

BBQ

Op zoek naar een toevoeging van jarenlange kennis op het gebied van maakbaarheid? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Onze klant kwam met de unieke tekening en wij deden onze advisering op het gebied van maakbaarheid, zodat het productieproces werd vereenvoudigd. In het productieproces hebben we onze vierrolswalsmachine gebruikt. Deze is CNC gestuurd.

 

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten