Kenbri Fire Fighting

Kenbri Fire Fighting is al 40 jaar dé partner op het gebied van brandbestrijding. Lang geleden gestart als leverancier van industriële brandbestrijdingsmaterialen, en in de daarop volgende vier decennia uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener in Nederland op het gebied van brandbestrijding, van handschoen tot brandweervoertuig, van hydrant tot hoogwaardig schuimblusstysteem.

De ladderrekken

Voor onze klant Kenbri Fire Fighting produceren wij al vele jaren de ladderrekken ten behoeve van de brandweervoertuigen. Kenbri Fire Fighting biedt haar klanten de mogelijkheid om het voertuig geheel naar wens samen te stellen; zo ook de ladderrekken.
Ondanks het standaardontwerp is geen enkel ladderrek hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende indelingen en oplossingen die toepasbaar zijn op de ladderrekken.

Productie proces van de Ladderrekken

Voor Kenbri Fire Fighting regelt De Bruyn Metaal het complete product van A tot Z. Wij verzorgen de inkoop, productie, de elektriciteit en het transport. Kortom; Wij kunnen het allemaal en vertellen je graag meer over dit proces!

LEES MEER

De assemblage

Nadat de producten gestraald zijn met glasparels of gepoedercoat bij een van onze externe gespecialiseerde partners, gaan de producten weer op transport. Ze worden namelijk weer terug getransporteerd naar een van de hallen waar het assemblage proces plaats vindt. Hier worden de losse onderdelen in elkaar gemonteerd tot het eindproduct; de ladderrekken.

Tijdens dit assemblage proces worden ook alle elektrische voorzieningen aangesloten. Hierdoor kunnen de ladderrekken elektrisch bediend worden.

Kwaliteit

Wanneer een klant voor het eerst een order plaatst, worden deze producten altijd nauwkeurig gemeten door onze kwaliteitscontroleurs. De samenwerking met Kenbri dateert al een aantal jaar. De ladderrekken maken wij dus al verschillende jaren. Maar nog steeds worden er bij iedere order verschillende ladderrekken steekproefsgewijs gecontroleerd.

LEES MEER

Transport

Buiten het productieproces hebben wij ook meegedacht met het transport. Speciaal voor het transporteren hebben wij bokken gerealiseerd waar de producten op berustten. Hierdoor blijft de kwaliteit optimaal gewaarborgd tijdens het transport.

Kenbri Fire Fighting over onze samenwerking

Kenbri: “Al vele jaren doet Kenbri Fire Fighting naar grote tevredenheid zaken met De Bruyn Metaal. Als bouwer van brandweervoertuigen nemen wij op maat gemaakte ladderrekken af, die gemonteerd worden op het voertuig en andere opmaat gemaakte frames en diverse zetwerken…

LEES MEER

Klantbezoek aan Kenbri Fire Fighting

Pas geleden reden wij naar Numansdorp om een bezoek te brengen aan onze klant Kenbri Fire Fighting B.V.  Na een rondleiding zijn de plannen voor ons volgende bezoek al besproken. Wat we precies gaan doen, houden we voor nu nog even voor ons zelf. Maar we laten je dit graag zo snel mogelijk zien. Stay tuned!

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

 

Al onze bewerkingen


Meer projecten