Kenbri Fire Fighting

“Al vele jaren doet Kenbri Fire Fighting naar grote tevredenheid zaken met De Bruyn Metaal. Als bouwer van brandweervoertuigen nemen wij op maat gemaakte ladderrekken af, die gemonteerd worden op het voertuig en andere opmaat gemaakte frames en diverse zetwerken. De samenwerking met De Bruyn Metaal is prima. Twee contactpersonen bij De Bruyn zorgen voor een snelle afhandeling van onze bestellingen en eisen. De ladderrekken blijken voldoende robuust en worden dus ook door de brandweerkorpsen naar tevredenheid gebruikt. We vertrouwen erop nog vele jaren een goede samenwerking te kunnen hebben!”

Ladderrekken

Een compleet product van A tot Z geregeld? Ook dat kan hier. Voor onze klant Kenbri Fire Fighting hebben wij ladderrekken geproduceerd ten behoeve van brandweervoertuigen. Voor Kenbri verzorgen we de inkoop en productie, maar ook de mechanische montage en het transport. Bij de inkoop kun je natuurlijk denken aan materialen, maar ook aan kunststoffen en elektronische benodigdheden.

 

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten