Pneumix Injection Units

Onze partner Pneumix Injection Units heeft in de afgelopen 34 jaar een wereldwijd klantenbestand opgebouwd. Vandaag de dag is de apparatuur van Pneumix terug te vinden in 5 verschillende continenten en zelfs in 47 landen. Wat wij voor deze klant betekenen? Dat vertellen we je graag!

Intermediaire bulkcontainers

Wij hebben voor deze klant intermediaire bulkcontainers (IBC) mogen produceren, in repeterende orders. Een intermediaire bulkcontainer is feitelijk een opslagtank. Deze opslagtank wordt gebruikt op olieraffinaderijen om poeder uit te doseren.

Meedenken met de klant

Bij De Bruyn Metaal denken we graag mee met onze klanten. Zo hebben we bij deze containers ook meegedacht over de koste efficiëntie en de maakbaarheid. Zo hebben we het advies gegeven om te lassen met een speciale draad. Deze draad dient voor een goede doorlassing die nodig was voor de  keuring. Hierbij hebben we het complete proces ingeregeld, zodat de kwaliteit van de herhaling optimaal bleef.

Flowbin productieproces

Het productieproces begint bij de lasersnijder. Hier worden de gewenste vormen met een hoge snelheid en precisie uit het plaatmateriaal gesneden. Vervolgens worden de scherpe randen verwijderd van de producten waarna ze door kunnen naar de kantbanken. Bij de kantbanken worden de producten in de juiste radius gebogen. Nu kunnen de producten door naar de lastafels.

Lees meer

Onze extra diensten

Buiten onze bewerkingsprocessen hebben we op verzoek van Pneumix Injection Units ook een stuk montage en reiniging uitgevoerd. De intermediaire bulkcontainers zijn voorzien van een volledige reiniging, zodat deze volledig schoon geleverd kunnen worden. Deze reiniging bestond uit het schoonmaken van de tank en het wegwerken van de lasverkleuring.

Penetrant onderzoek

Tot slot zijn de intermediaire bulkcontainers voorzien van een penetrant onderzoek. Tijdens dit onderzoek wordt onderzocht of de constructie lekdicht is. Voor een optimaal resultaat zijn de onderdelen eerst los onderzocht en vervolgens nog een keer, maar dan in zijn geheel.

Pneumix over onze samenwerking

Pneumix: “Destijds hebben we voor jullie gekozen omdat een collega van me ervaring had met De Bruyn Metaal. Wij waren op zoek naar een leverancier voor onze Flowbins en natuurlijk voor een goede prijs. Het fijne aan De Bruyn Metaal is het makkelijke en snelle contact. Jullie denken met ons mee en daarom zijn we nog steeds blij dat de keuze op jullie is gevallen.”

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten