ProCleanroom

Procleanroom is een veelzijdige specialist op het gebied van cleanrooms en flowkasten. Zij doen niet alleen het ontwerpen en de installatie hiervan, maar ook het onderhoud en het uitvoeren van specialistische metingen. Ze staan voor producten en oplossingen van hoge kwaliteit met een competitieve prijsstelling. Gelukkig is dit iets wat we bij De Bruyn Metaal door de jaren heen goed gewaarborgd hebben. Daarnaast levert ProCleanroom ook alle accessoires en verbruiksartikelen voor in een cleanroomomgeving onder anderen doormiddel van een webshop.

Over Procleanroom

ProCleanroom is dé partner voor het leveren van een schone werkomgeving die voldoet aan de wet- en regelgeving binnen jouw branche. Door jarenlange ervaring en specialistische vakkennis garandeert ProCleanroom niet alleen een ultraschone werkomgeving. Door gebruik van de meest energiezuinige componenten en concepten garandeert ProCleanroom ook de laagste costs of ownership van de cleanrooms. Dus kwalitatief maatwerk tegen de beste prijs.

Totstandkoming samenwerking

Onze klant Procleanroom vertelt je hoe onze samenwerking is ontstaan.
ProCleanroom staat voor producten en oplossingen van hoge kwaliteit met een competitieve prijsstelling. Dit verwachten we ook van onze toeleveranciers. Betrouwbaarheid, meedenken in maakbaarheid en flexibiliteit zijn tevens enorm belangrijk…

LEES MEER

Softwall Cleanroom

Voor ProCleanroom hebben we verschillende onderdelen mogen produceren ten behoeve van deze (extreem) grote cleanroom. Zo hebben we het gehele frame geproduceerd, welke als zelfdragend zal dienen. Veelal projecten van ProCleanroom zijn maatwerk, wat in dit geval betekende; een intern oppervlak ter grootte van 1.000m² welke plek biedt aan 25 no. CITEA- bussen.

Laminare Crossflowunit

Veelal projecten van ProCleanroom zijn maatwerk. Geen één product is daarom hetzelfde. ProCleanroom kijkt met hun klant mee naar een passende oplossing, waarna wij deze variabele maatvoering doorvoeren in onze productie.

LEES MEER

Werkstation

Een klant specifieke order? Regelen we! Voor onze klant ProCleanroom maken we zowel cleanrooms, als producten voor in een cleanroom. Feitelijk zijn dit producten die bijdragen aan een schone werkomgeving en die voldoen aan de wet- en regelgeving binnen jouw branche.

LEES MEER

Klant review

ProCleanroom staat voor producten en oplossingen van hoge kwaliteit met een competitieve prijsstelling. Dit verwachten we ook van onze toeleveranciers. Betrouwbaarheid, meedenken in maakbaarheid en flexibiliteit zijn tevens enorm belangrijk. Dit zijn de voornaamste redenen geweest om in 2016 met De Bruyn Metaal in zee te gaan en tot op de dag van vandaag in goed partnerschap samen te werken. Daarnaast past de Brabantse no-nonsense mentaliteit goed bij ons als bedrijf en zijn de korte communicatielijnen van grote waarde.”

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten