ProCleanroom

ProCleanroom staat voor producten en oplossingen van hoge kwaliteit met een competitieve prijsstelling. Dit verwachten we ook van onze toeleveranciers. Betrouwbaarheid, meedenken in maakbaarheid en flexibiliteit zijn tevens enorm belangrijk. Dit zijn de voornaamste redenen geweest om in 2016 met De Bruyn Metaal in zee te gaan en tot op de dag van vandaag in goed partnerschap samen te werken. Daarnaast past de Brabantse no-nonsense mentaliteit goed bij ons als bedrijf en zijn de korte communicatielijnen van grote waarde.”

Softwall Cleanroom

Voor ProCleanroom hebben we verschillende onderdelen mogen produceren ten behoeve van deze (extreem) grote cleanroom. Zo hebben we het gehele frame geproduceerd, welke als zelfdragend zal dienen. Veelal projecten van ProCleanroom zijn maatwerk, wat in dit geval betekende; een intern oppervlak ter grootte van 1.000m² welke plek biedt aan 25 no. CITEA- bussen.

Laminare Crossflowunit

Veelal projecten van ProCleanroom zijn maatwerk. Geen één product is daarom hetzelfde. ProCleanroom kijkt met hun klant mee naar een passende oplossing, waarna wij deze variabele maatvoering doorvoeren in onze productie.

LEES MEER

Werkstation

Een klant specifieke order? Regelen we! Voor onze klant ProCleanroom maken we zowel cleanrooms, als producten voor in een cleanroom. Feitelijk zijn dit producten die bijdragen aan een schone werkomgeving en die voldoen aan de wet- en regelgeving binnen jouw branche.

LEES MEER

Onze samenwerking

Procleanroom: “Onze eerste samenwerking gaat alweer terug naar februari 2016, Procleanroom ging toen op zoek naar een hoogwaardige en betrouwbare partner voor de levering van bewerkte staalcomponenten. Die eerste samenwerking is ondertussen uitgegroeid naar een langdurig relatie waarin honderden projecten de revue zijn gepasseerd. Net als in 2016, staan ze bij De Bruyn Metaal nog altijd voor kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit, eigenschappen die de basis leggen om onze relatie nog jaren voort te zetten.”

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten