Proliad LED Lightning

Onze klant Proliad is gespecialiseerd in het produceren van binnen- en buitenverlichting. Zo bieden zij onder anderen dé oplossing voor het optimaal verlichten van kunstwerken bij museua en externe verlichting van gebouwen en objecten. Om tot het beste resultaat te komen werken zij regelmatig samen met de beste (licht)architecten en ontwerpers.

totstandkoming van de samenwerking

De samenwerking tussen Proliad en De Bruyn Metaal begon al meer dan 15 jaar geleden. Lokaal produceren is iets wat bij Proliad hoog in het vaandel staat. Tijdens de zoektocht kwamen zij al snel bij De Bruyn Metaal terecht en dit is tot op de dag van vandaag nooit meer verandert. En daar zijn we trots op. Langdurig partnerschap is namelijk de basis van ons bedrijf.

Beugels

Voor hen maken we al meer dan 15 jaar verschillende beugels voor de Led Lighting te positioneren en eventueel ergens aan te bevestigen. Deze worden allereerst door onze lasersnijder uit plaatwerk gesneden en vervolgens gebogen door de kantbank. Een bewerking, zoals kanten zorgt voor de uiteindelijke vorm. De beugels zijn door onze gespecialiseerde partner voorzien van de nodige nabewerkingen, zoals poedercoaten.

BAST

Naast de verschillende beugels hebben we voor Proliad onze bijdrage mogen leveren aan een stukje kunst, genaamd de ‘’BAST’’. De onderdelen zijn allereerst uitgesneden en vervolgens ontbraamd, zodat opstaande randjes en scherpe uiteindes werden verwijderd. Dit was uiteraard nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. Onze lasersnijder heeft tijdens het snijden van het plaatwerk ook direct gezorgd voor de benodigde gaatjes, waardoor de verschillende elementen aan elkaar vastgemaakt konden worden.

Proliad over onze samenwerking

Proliad: “Al meer dan 15 jaar zijn wij vanuit Proliad erg blij met onze samenwerking. De Bruyn Metaal is lekker dicht bij huis, ze zorgen voor goede levertijden en leveren tijdig. Daarnaast denken zij maar al te graag mee als dit nodig is. De Bruyn Metaal is een goede én betrouwbare partner waardoor wij nooit verder hebben gekeken.”

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten