Recreatiepark TerSpegelt

Een tijd terug hebben we voor onze klant Recreatiepark TerSpegelt verschillende producten mogen produceren. De 5-sterren & ANWB erkende top camping is gevestigd bij ons in Brabant, namelijk in Eersel. Bij vele verblijfsaccommodaties staan onze barbecues, maar ook de trappen bij de recreatieplassen zijn door onze vakmensen geproduceerd.

Trappen bij waterplas

Gaat het om maatwerk? Geen probleem voor ons! Deze trappen zijn namelijk exact naar wens van de klant gemaakt. Allereerst in onze productiehal gelast en gekant en vervolgens op locatie geassembleerd.

Omdat de trappen buiten en ook deels in het water staan, is ervoor gekozen om gebruik te maken van zuurbestendig materiaal. De kwaliteit blijft daardoor optimaal, omdat corrosievorming niet aan de orde is.

 

Barbecues

Bij de vele verblijfsaccommodaties op Recreatiepark TerSpegelt zijn onze barbecues te vinden. Deze zijn gemaakt van een combinatie van RVS en cortenstaal, waardoor ze mooi samensmelten met de natuurlijke omgeving en de verschillende accommodaties.

Het gewalste deel van cortenstaal wordt door ons in de juiste vorm gebracht en daarna geassembleerd, zodat de barbecues meteen klaar zijn voor gebruik, wanneer deze op locatie aankomen.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten