Restaurant Aengenaam

Onze klant Aengenaam is een restaurant gevestigd in het nabij gelegen Luyksgestel. Bij Aengenaam staat smaak en eenvoud centraal. Want genieten van eenvoud, dat is echt Aengenaam. Het restaurant waar je mond van openvalt.

Restaurant Aengenaam

De chef van het restaurant bereidt samen met haar team gerechten waarbij smaak en eenvoud centraal staan. Wat je proeft is wat je eet. En wat je eet is wat je proeft. Daarbij Drink je ‘gewoon’ een goed glas wijn. Bijpassend zoals altijd, maar vooral erg lekker, zonder poespas en moeilijke omschrijving. Het klinkt als een som der delen, maar wat Aengenaam betreft is dit de kunst van lekker eten en drinken.

Productieproces wijnkaart

Voor deze klant hebben wij de wijnkaarten mogen produceren. De wijnkaart is gemaakt van het materiaal aluminium, zodat deze een lange levensduur heeft en bestand is tegen vocht.
Het productieproces begint bij de lasersnijder die ervoor zorgt dat alles met een hoge snelheid en precisie wordt uitgesneden.

LEES MEER

Productieproces reclamebord Aengenaam

Naast de wijnkaarten hebben wij ook het reclamebord aan de buitenkant van het restaurant mogen produceren. Het reclamebord is gemaakt van Cortenstaal. Het bijzondere aan Cortentstaal is dat het materiaal een donkergrijze kleur heeft wanneer het de fabriek verlaat. Zodra het in aanraking komt met vocht, verandert het in een mooie roestkleur.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten