Roldeck Pool Cover Systems

Onze klant Roldeck is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zwembadafdekkingen. Het systeem is uiterst betrouwbaar met een uitgebreid assortiment. Roldeck heeft altijd een passende oplossing voor bestaand of nieuw zwembad. En hier dragen wij als De Bruyn Metaal maar al te graag aan bij. Wat wij precies doen voor deze klant, vertellen we je graag!

Over Roldeck

Roldeck is al sinds 1973 toonaangevend op het gebied van zwembadafdekkingen. Het eerste Roldeck werd 50 jaar geleden gefabriceerd en sindsdien zijn ze voorlopers van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van automatische zwembadafdekkingen. In Pelt (België) bevindt zich de geavanceerde productiefaciliteit van meer dan 10.000m2. Roldeck toont zijn betrouwbaarheid en solide reputatie door hoogwaardige producten en een uitgebreid netwerk van professionele dealers, zwembadbouwers en installateurs in heel Europa.

Productieproces

Voor onze klant Roldeck maken wij een onderdeel voor een zwembad deck. Het productieproces begint bij onze lasersnijders. Hier worden de juiste vormen met een hoge snelheid en precisie uit het plaatmateriaal gesneden. De randen van de uitgesneden materialen zijn nogal scherp, daarom gaan deze direct door naar de Timesavers, waar deze scherpe randen verwijderd worden.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten