Score, experts in seating

Onze klant Score b.v. ontwikkelen en produceren al meer dan 45 jaar ergonomische bedrijfsstoelen en opties die het verschil moeten maken. Score zorgt ervoor dat medewerkers gezond zitten en lekker kunnen werken zodat zij zich fit en soepel voelen. Want “bewegen is belangrijk, maar zitten moet óók gezond kunnen zijn” aldus Score. Wat wij als De Bruyn Metaal voor deze klant kunnen betekenen, vertellen we je graag!

Over Score b.v.

Na meer dan 45 jaar ervaring heeft Score een breed assortiment aan diverse stoelen voor diverse werkplekken. Denk hierbij aan kantoor, fabrieken, ziekenhuizen, scholen, cleanrooms, tandartspraktijken, vliegvelden en nog veel meer werkplekken waar een goede stoel noodzaak is. Je zou Score kunnen omschrijven als een échte probleemoplosser. Over ieder onderdeel is goed nagedacht en alles zit er met een reden. Ze luisteren naar de klanten en denken met ze mee, zodat zij uiteindelijk de ideale zitoplossing kunnen bieden.

Onze samenwerking

Onze relatie met Score B.V. is een goed voorbeeld van langdurig partnerschap. Ruim 20 jaar geleden is onze samenwerking begonnen en vandaag de dag mogen wij nog steeds diverse onderdelen voor de ergonomische bedrijfsstoelen produceren. En hier zijn we trots op. Want langdurig partnerschap is de basis van ons bedrijf.

Het productieproces

Voor onze klant Score maken wij dus onderdelen voor diverse bedrijfsstoelen. Het productieproces begint bij onze lasersnijders. Hier worden de juiste vormen met een hoge snelheid en precisie uit het plaatmateriaal gesneden. De randen van de uitgesneden materialen zijn nogal scherp, daarom gaan deze direct door naar de Timesavers, waar deze scherpe randen verwijderd worden. Hierna gaan de materialen richting de kantbanken. Hier worden de materialen zorgvuldig in de gewenste radius gebogen.

Transport

Om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen, bieden wij diverse bewerkingen en diensten aan. Een van deze diensten is het verzorgen of het regelen van het transport. In dit geval regelen wij een externe partner die voor ons de materialen naar de eindbestemming brengt; Score B.V.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten