Stalen kozijnen en deuren

Naast de diverse producten die wij produceren voor onze klanten, nemen wij ook wel eens de tijd voor een select aantal eenmalige ‘privé projecten’. En ditmaal was het privé project voor ons eigen pand.

Onze verbouwing

Pasgeleden hebben wij de verbouwing aan ons pand afgerond. Tijdens deze verbouwing hebben wij het volledige kantoorgedeelte, inclusief de kantine flink aangepakt. Hiervoor zijn wij de samenwerking aangegaan met CS2 architecten .
Om de nieuwe kantoren van elkaar af te schermen van elkaar, is er door CS2 gekozen voor grote stalen deuren en kozijnen die zijn voorzien van grote ramen. En deze kozijnen en deuren hebben wij dan ook zelf geproduceerd.

Het ontwerp en de tekening

De kozijnen en deuren zijn gezamenlijk door de familie de Bruyn ontworpen. Zodra het ontwerp was verwerkt in een tekening, kon onze technisch tekenaar Maikel aan de slag. Hij heeft van het ontwerp een technische tekening gemaakt met behulp van het programma ‘Inventor’. Hierna kan het productieproces beginnen.

Het productieproces

Het productieproces startte bij onze lineair aangedreven lasersnijder, waar de gewenste vormen uit het plaatmateriaal werden gesneden. Vervolgens werden de hop profielen op de juiste lengtes gezaagd en voorzien van een aantal gaten voor het sluitwerk.
Om het glaswerk te bevestigen hebben we besloten dit met hoeklijnen te doen.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten