Storopack

Storopack is een specialist op het gebied van beschermende verpakkingen en technische vormdelen. Ze zijn een internationaal familiebedrijf waarbij innovatie en traditie een belangrijke rol spelen binnen alle activiteiten. Storopack streeft ernaar om al hun klanten de perfecte beschermde verpakkingsoplossing te bieden en hen langdurig te ondersteunen. En hier dragen wij als De Bruyn Metaal maar al te graag aan bij.

PAPERplus® Shooter³

De Bruyn Metaal maakt onderdelen van de PAPERplus® Shooter³. De PAPERplus® Shooter³ verkreukelt en snijdt papier in een door de gebruiker vooraf ingestelde lengte. Het beoogde gebruik is als beschermende verpakkingsmateriaal voor he goederentransport. Het basismateriaal voor de productie van het eindproduct is een papierrol.

Productieproces

Het productieproces begint bij de lasersnijder die ervoor zorgt dat alles met een hoge snelheid en precisie wordt uitgesneden. Vanuit hier gaat het materiaal door naar de kantbank, waar de materialen zorgvuldig in de juiste radius worden gebogen. Ondertussen worden de buizen gezaagd in de juiste lengte. Daarna worden de materialen  bij het tappen voorzien van een gat met daarin schroefdraad. Nadat de onderdelen aan elkaar zijn gelast, worden ze naar een externe partner gestuurd voor een poedercoating, waardoor het product zijn witte kleur krijgt.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten