Tampo Techniek Nederland

Tampo Techniek Nederland B.V. ook bekend als TTN is al meer dan 35 jaar fabrikant van tampondrukmachines en leverancier van tampondruk verbruiksartikelen zoals clichés, tampons en inkten. Gedurende deze periode is TTN uitgegroeid tot een zeer ervaren leverancier voor de tampondruk industrie. Bij TTN is alles mogelijk, en in deze mentaliteit kan De Bruyn Metaal zich zeker vinden.

De tampondrukmachines

Tampondrukken is een druktechniek waarbij inkt met behulp van een flexibele tampon. Deze druktechniek is geschikt voor het bedrukken van onregelmatige, gebogen of complexe oppervlakken die moeilijk bereikbaar zijn voor andere drukmethoden. TTN levert een groot assortiment aan tampondrukmachines in gesloten inktpot systemen of open inktbak systemen. Naast de diverse standaard modellen bieden zij ook de mogelijkheid om de tampondrukmachine aan te passen naar de wens van de klant en denken zij graag mee om een passende oplossing te bieden.

Totstandkoming van onze samenwerking

Ruim 20 jaar geleden plaatste TTN hun eerste order. Zo maakte we bijvoorbeeld de behuizing voor de tampondrukmachines. Nu ruim 20 jaar later doen we dit nog steeds. Bij De Bruyn Metaal hebben we aandacht voor onze langtermijn relaties. Langdurig partnerschap vormt het fundament van ons bedrijf. En na meer dan 20 jaar, is TTN zeker een partner die onderdeel is van ons fundament.

Het productieproces

Het plaatmateriaal wordt in onze lasersnijder in de gewenste vormen gesneden. Omdat we twee lasersnijders in huis hebben, gaat dit met een hoog tempo. Ondanks deze hoge snelheid verandert hier niks aan de kwaliteit, die is altijd op het hoogst haalbare niveau. Wanneer de materialen uitgeladen zijn, kunnen ze worden gewalst en gekant.

LEES MEER

Onze samenwerkingen met externe partners

Wij bij De Bruyn Metaal zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Wij proberen altijd mee te denken en ondersteuning te bieden waar mogelijk. Wij bieden daarom ook verschillende diensten aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij werken bijvoorbeeld samen met verschillende gespecialiseerde externe partners, zodat wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Precies zoals het hoort! Want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten