Tampo Techniek Nederland

Tampo Techniek Nederland B.V. ook bekend als TTN is al meer dan 35 jaar fabrikant van tampondrukmachines en leverancier van tampondruk verbruiksartikelen zoals clichés, tampons en inkten. Gedurende deze periode is TTN uitgegroeid tot een zeer ervaren leverancier voor de tampondruk industrie. Bij TTN is alles mogelijk, en in deze mentaliteit kan De Bruyn metaal zich zeker vinden.

Tampondruk machines

Ruim 20 jaar geleden plaatste TTM hun eerste order. Zo maakte we bijvoorbeeld de behuizing voor de tampondrukmachines. Nu ruim 20 jaar later doen we dit nog steeds. Bij De Bruyn Metaal hebben we aandacht voor onze langtermijnrelaties. Langdurig partnerschap met klanten vormt het fundament van ons bedrijf. En na meer dan 20 jaar is TTN zeker een partner die onderdeel is van ons fundament.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten