Van der Looy

Van der Looy is een stukadoors- en afbouwbedrijf gevestigd in Bergeijk. Ook zijn zij, net als De Bruyn Metaal een écht familiebedrijf. Van der Looy levert uitsluitend vakwerk van hoge kwaliteit. Ze zijn KOMO-gecertificeerd en hebben daarnaast ook nog eens een Nederlands kampioen in huis.
Om deze kwaliteit te waarborgen hebben ze natuurlijk ook materialen nodig van hoge kwaliteit. En hier zorgt onder anderen De Bruyn Metaal voor.

Daktrim eindbakken.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende onderdelen mogen maken die later in de bouw werden gebruikt. De meest recente producten zijn deze aluminium daktrim eindbakken. Daktrim eindbakken verkleinen de kans op een lekkage én vervuiling omdat het regenwater beter kan worden afgevoerd. Doordat deze in een aantal varianten worden gemaakt zijn ze passend te maken voor elk project. We vertellen je graag wat meer over het productie proces van deze producten.

Het productieproces.

Het productieproces start bij de lasersnijder. Hier worden de gewenste vormen met hoge snelheid en precisie uit het plaatmateriaal gesneden. Vervolgens worden de scherpe randen verwijderd door onze Time Saver. Hierna worden de materialen naar de kantbank gebracht waar ze zorgvuldig in de juiste radius worden gebogen.

LEES MEER

Langdurig partnerschap.

Van der Looy is ondertussen al ruim 25 jaar een partner van De Bruyn Metaal. Oprichter Mario begon dit langdurige partnerschap en momenteel zetten zijn kinderen dit voort. We hopen nog vele jaren op deze manier te kunnen samenwerken.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten