Van der Looy

Van der Looy is een stukadoors- en afbouwbedrijf gevestigd in Bergeijk. Ook zijn zij, net als De Bruyn Metaal een écht familiebedrijf. Van der Looy levert uitsluitend vakwerk van hoge kwaliteit. Ze zijn KOMO-gecertificeerd en hebben daarnaast ook nog eens een Nederlands kampioen in huis.
Om deze kwaliteit te waarborgen hebben ze natuurlijk ook materialen nodig van hoge kwaliteit. En hier zorgt onder anderen De Bruyn Metaal voor.

Totstandkoming van onze samenwerking.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende onderdelen mogen maken die later in de bouw werden gebruikt. De meest recente producten zijn deze daktrim eindbakken. Daktrim eindbakken verkleinen de kans op een lekkage én vervuiling omdat het regenwater beter kan worden afgevoerd. Doordat deze in een aantal varianten worden gemaakt zijn ze passend te maken voor elk project. We vertellen je graag wat meer over het productie proces van deze producten.

Productieproces daktrim eindbakken.

Wanneer het aluminium materiaal binnen is, gaan ze direct naar de lasersnijder. Hier worden alle materialen uitgesneden. Door deze bewerking krijgen de materialen bramen en scherpe randen. De 2e stap in het bewerkingsproces is dan ook het afbramen en verwijderen van deze scherpe randen.

LEES MEER

Langdurig partnerschap.

Van der Looy is ondertussen al ruim 25 jaar een partner van De Bruyn Metaal. Oprichter Mario begon dit langdurige partnerschap en momenteel zetten zijn zoons Roel en Ruud dit voort. We hopen nog vele jaren op deze manier te kunnen samenwerken.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten