Van Hees Infra Techniek

Van Hees Infra Techniek biedt dé totaaloplossing op het gebied van Ondergrondse Infra en Recreatietechniek. Ze verlenen hun diensten dan ook voornamelijk aan jachthavens, vakantieparken en campings. Met meer dan 20 jaar ervaring en het bieden van een totaalpakket aan diensten, kunnen ze altijd de beste en compleetste oplossing bieden.

Onze samenwerking

Ongeveer 5 jaar geleden is Van Hees Infra Techniek een partner geworden van De Bruyn Metaal. En sindsdien dragen wij bij aan het bedienen van de jachthaven sector. Zo maken wij onderdelen voor de elektronische voorzieningen voor de stijger in de jachthaven.
De onderdelen die wij maken zijn zuiltjes, hier zitten stopcontacten in zodat er stroom aangeprikt kan worden.

LEES MEER

Het productieproces

Wanneer het plaatmateriaal binnenkomt, gaat dit rechtstreeks door naar de lasersnijder. Hier worden de juiste vormen met een hoge snelheid en precisie uit de plaat gesneden.

De randen van de uitgesneden materialen zijn nogal scherp, daarom gaan de uitgesneden producten door naar de Time Saver. Deze machine is speciaal ontwikkeld om de metaalbramen te verwijderen.

LEES MEER

Uitstortdeksel Productieproces

Voor onze klant van Hees Infra Techniek BV produceren we uitstortdeksel voor campers, geschikt voor diverse locaties zoals campings, jachthavens en openbare voorzieningen. Met afmetingen van ongeveer 800 x 800 mm past het deksel perfect op standaard rioolputten.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten