VHE Industrial Automotion

Onze klant VHE Industrial automotion is dé co-ontwikkelings- en productiepartner voor innovatieve OEM’s (Original Equipment Manufacturer) die gespecialiseerd zijn in Machine Control, Machine Connectivity en Motion Control-systemen. VHE heeft als missie om klanten in staat te stellen baanbrekende, state of art, hightech machines te produceren in samenwerking met hun klanten; van concept tot succesvolle serieproductie.

Over VHE Industrial Automation

VHE Industrial automation startte 70 jaar geleden als Van Hout Aandrijftechniek & Besturingstechniek. Door de jaren heen hebben zij met veel prestigieuze klanten samengewerkt om innovatieve oplossingen te produceren. VHE is actief in de sectoren Semicon, (Smart) Energy en High-Tech. Vandaag de dag werken er meer dan 200 mensen, verdeelt over de engineering- en productiefaciliteit in Eindhoven en de LEAN-productiefaciliteit in Veldhoven.

Productieproces kabelgoten

Voor onze klant VHE produceren wij kabelgoten van groot formaat. VHE verwerkt deze kabelgoten in diverse machines voor de semiconductor industrie, ofwel halfgeleiderindustrie.
Het productieproces van de kabelgoten begint bij de inkoop van de mechanische materialen en het RVS plaatmateriaal. Vanuit dit plaatmateriaal worden allereerst de gewenste vormen gesneden.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten