WSP Racing

Onze partner WSP Racing  is een partner waar wij al langere tijd mee samenwerkingen. Zij zijn gevestigd in Hengelo en verkoopt motoren, motor onderdelen en kleding. Hoe WSP Racing is ontstaan, is een bijzonder verhaal.

Het begin van WSP Racing

In het jaar 1985 rede de broers Daniël en Marcel Willemsen hun eerste zijspancross race. Zijspancross zit bij de familie Willemsen echt in de familie, zo was vader Berry ook een fanatieke crosser. De ouders van Daniël en Marcel waren regelmatig aanwezig om de twee te supporten.
Het ontstond idee om een soort winkeltje te beginnen op de cross locatie zelf. Zo konden mensen terplekke de benodigde spullen of materialen kopen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot het bedrijf wat het vandaag de dag is; WSP Racing.

De bodemplaat van de zijspan

De Bruyn Metaal produceert al ruim 15 jaar de bodemplaat die ligt in het zijspan. Deze bodemplaat wordt gemaakt van een aluminium materiaal.
Het productieproces van deze bodemplaat begint bij het ontwerp. Onze technisch tekenaar ontwerpt de bodemplaat en zorgt dat het plaatmateriaal optimaal gebruikt wordt.

 

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten