WSP Racing

Onze partner WSP Racing  is een partner waar wij al ruim 15 jaar mee samenwerken. De motorfietsendealer heeft in de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt. Hoe WSP Racing is ontstaan, is een bijzonder verhaal waar we je graag meer over vertellen.

Het begin van WSP Racing

In het jaar 1985 rede de broers Marcel en Daniël Willemsen hun eerste zijspancross race. Zijspancross zit bij de familie Willemsen echt in de familie, zo was vader Berry ook een fanatieke crosser. De ouders van Daniël en Marcel waren regelmatig aanwezig om de twee te supporten. Het  idee ontstond om een soort ‘winkeltje’ te beginnen op de cross locatie zelf. Zo konden mensen terplekke de benodigde spullen of materialen kopen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot het bedrijf wat het vandaag de dag is.

Over WSP Racing

Eigenaar Daniël Willemsen is zelf tienvoudig wereldkampioen in de zijspancross en rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. WSP Racing is uitgegroeid tot een motorsportwinkel en is gevestigd in het Overijsselse Hengelo. WSP verkoopt onder anderen diverse onderdelen voor quads en zijspannen. Een bijzonder kenmerk van WSP is de goede service, persoonlijke contact en de betrokkenheid van eigenaar Daniël.

De bodemplaat van de zijspan

Wij als De Bruyn Metaal mogen ook al verschillende jaren een rol spelen binnen het verhaal van WSP Racing. Al ruim 15 jaar produceren wij de bodemplaat die ligt in de zijspannen.
Het productieproces van deze bodemplaat begint bij het ontwerp. Onze technisch tekenaar Maikel ontwerpt de bodemplaat en zorgt dat het plaatmateriaal optimaal gebruikt wordt.

LEES MEER

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Al onze bewerkingen


Meer projecten