Al meer dan 15 jaar partnerschap!

Van alle markten thuis, wil bij De Bruyn Metaal ook echt zeggen; van álle markten thuis. Voor onze klant Proliad maken we al meer dan 15 jaar onderdelen ten behoeve van verschillende lichtoplossingen. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van binnen- en buitenverlichting, waaronder framing en museum spots. Ook werken zij vaak samen met lichtontwerpers en architecten.

Lokaal produceren is iets wat bij Proliad hoog in het vaandel staat. Met één klein uurtje afstand kwamen zij daarom al snel bij ons terecht. Voor hen maken we al meer dan 15 jaar verschillende beugels voor de Led Lighting te positioneren en eventueel ergens aan te bevestigen. Deze worden allereerst door onze lasersnijder uit plaatwerk gesneden en vervolgens gebogen door de kantbank. Een bewerking, zoals kanten zorgt voor de uiteindelijke vorm. De beugels zijn door onze gespecialiseerde partner voorzien van de nodige nabewerkingen, zoals poedercoaten.

Naast de verschillende beugels hebben we voor Proliad onze bijdrage mogen leveren aan een stukje kunst, genaamd de ‘’BAST’’. De onderdelen zijn allereerst uitgesneden en vervolgens ontbraamd, zodat opstaande randjes en scherpe uiteindes werden verwijderd. Dit was uiteraard nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. Onze lasersnijder heeft tijdens het snijden van het plaatwerk ook direct gezorgd voor de benodigde gaatjes, waardoor de verschillende elementen aan elkaar vastgemaakt konden worden.

Wil je meer lezen over Proliad? Bekijk dan onze projecten pagina.