B-Style Mobility Solutions

”In de Bruyn Metaal hebben wij een leverancier gevonden die actief met ons meedenkt bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Door haar uitgebreide expertise in metaal en de bewerking hiervan zijn wij in staat om producten te ontwikkelen welke aan de hoogste Europese eisen voldoen. Onze producten moeten aan uiteenlopende eisen voldoen en worden onder het toeziend oog van keuringsinstanties zoals het RDW en de TUV onderworpen aan diverse sterkte testen.

Wanneer een product eenmaal markt-klaar is, wordt deze wereldwijd uitgeleverd aan onze gecertificeerde ombouwpartners. Hiervoor is het cruciaal dat de geleverde onderdelen van een constante hoge kwaliteit zijn.”

LEES MEER

HNYGRLL

”Bij HNYGRLL geloven we in de kracht van lokaal. De HNYGRLL is ontworpen in Nederland en wordt gemaakt in Nederland met de meest vooraanstaande technieken op het gebied van lassen, coaten en afwerken. Daardoor houden we de productieketen kort en de belasting op het milieu minimaal. De Bruyn Metaal sluit hier als partner van HNYGRLL perfect bij aan.

Een Nederlands familie bedrijf waar de mensen centraal staan. Denkt continue mee om slimmer en sneller te werken met behoudt van de hoge gewenste kwaliteit. Door de transparantie in zowel offerte stadium als nacalculatie krijg je een helder en eerlijk beeld van de kosten. Dit geeft vertrouwen en versterkt de samenwerkingsband. Door deze bijzondere mentaliteit zien wij een langdurig partnerschap tegemoet met De Bruyn Metaal.”

Duotank

Duotank ontwikkelt, produceert en installeert tankbiersystemen. Sinds 1985 is Duotank bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van systemen die leiden tot optimale resultaten voor bierbrouwers over de hele wereld. De belangrijkste aspecten waarop Duotank Beverage Solutions zich richt zijn kwaliteit, vakmanschap en samenwerking. Wij streven naar het creëren van een oplossing samen met u.

Wij begrijpen dat elke klant zijn eigen voorkeuren en probleemdefinities heeft, om deze reden streven wij naar situatiegerichte oplossingen en hierbij helpt De Bruyn Metaal ons.”

Pneumix

”Destijds hebben we voor jullie gekozen, omdat een collega van me ervaring had met De Bruyn Metaal. Wij waren op zoek naar een leverancier voor onze Flowbins en natuurlijk voor een goede prijs. Het fijne aan De Bruyn Metaal is het makkelijke en snelle contact. Jullie denken met ons mee en daarom zijn we nog steeds erg blij dat de keuze op jullie is gevallen.”

Kenbri

“Al vele jaren doet Kenbri Fire Fighting naar grote tevredenheid zaken met De Bruyn Metaal. Als bouwer van brandweervoertuigen nemen wij op maat gemaakte ladderrekken af, die gemonteerd worden op het voertuig en andere opmaat gemaakte frames en diverse zetwerken. De samenwerking met De Bruyn Metaal is prima. Twee contactpersonen bij De Bruyn zorgen voor een snelle afhandeling van onze bestellingen en eisen. De ladderrekken blijken voldoende robuust en worden dus ook door de brandweerkorpsen naar tevredenheid gebruikt.We vertrouwen erop nog vele jaren een goede samenwerking te kunnen hebben!”

PrCleanroom

ProCleanroom staat voor producten en oplossingen van hoge kwaliteit met een competitieve prijsstelling. Dit verwachten we ook van onze toeleveranciers. Betrouwbaarheid, meedenken in maakbaarheid en flexibiliteit zijn tevens enorm belangrijk. Dit zijn de voornaamste redenen geweest om in 2016 met De Bruyn Metaal in zee te gaan en tot op de dag van vandaag in goed partnerschap samen te werken. Daarnaast past de Brabantse no-nonsense mentaliteit goed bij ons als bedrijf en zijn de korte communicatielijnen van grote waarde.”