Sparter.

Het productieproces volledig afgestemd op de wensen van onze klant? Dat is toch vanzelfsprekend?

 

Voor onze klant Cerescon hebben we een onderdeel mogen produceren voor een nieuwe robotische aspergesteker ‘De Sparter’. Deze wordt gebruikt om asperges te oogsten en zorgt voor een geautomatiseerd proces.

 

We denken graag mee met onze klant. Dit telt voor zowel de maakbaarheid als het verloop van het productieproces. Door deze flexibiliteit waren we in staat om de totale order op het gewenste moment uit te leveren. Onze klant Cerescon kwam met de datum van de uitlevering en wij paste ons productieproces hierop aan. Precies zoals het hoort!

 

We zijn trots op onze bijdrage aan deze bijzondere innovatie! Onze vakmensen hebben tijdens dit project gebruik gemaakt van de volgende bewerkingsprocessen:

 

Buiten alle bewerkingsprocessen hebben we een kwaliteitscontrole uitgevoerd. De klant wil zekerheid en vooral op het gebied van kwaliteit. Dit begrijpen wij maar al te goed en voeren daarom controles uit om de kwaliteit optimaal te waarborgen. Dit betekende ook dat we enkele bewerkingen, waaronder het draai en freeswerk hebben uitbesteed aan onze gespecialiseerde partners.

 

De producten zijn vervolgens op verzoek van onze klant Cerescon met onze transportmiddelen vervoerd naar de lakkerij. Hier werden de producten voorzien van het gewenste uiterlijk, waarna Cerescon ze vanuit daar zelf heeft opgehaald.

 

Een productieproces afgestemd op jouw wensen? Dan ben je bij De Bruyn Metaal aan het goede adres! Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!