Technisch tekenaar Maikel aan het woord.

Onze collega Maikel werkt ondertussen al 25 jaar als technische tekenaar bij De Bruyn Metaal.
Vandaag vertelt hij je wat meer over zijn werkzaamheden en hoe het is om bij De Bruyn Metaal te werken.

Maikels werkzaamheden:
“Als Tekenaar / programmeur bij De Bruyn Metaal verzorg ik het tekenwerk van producten voor onze klanten. De klant levert een tekening aan en ik zet deze om naar een werktekening of een uitslag. als het nodig is, voeg ik ook de maatvoering toe. Daarbij werk ik met Radan (één van ’s werelds leidende CAD/CAM-systemen voor de plaatwerkindustrie).
In Radan maak ik symbolen voor (de tegenhanger van DXF in AutoCAD). Deze symbolen vormen een bestand dat onze lasers in kunnen lezen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het nesten”.

Werken bij De Bruyn Metaal:
“We zijn een klein familiair  bedrijf. Bij De Bruyn Metaal staat de klant écht voorop. Dat kan denk ik ook alleen maar omdat we niet te groot zijn en het familiaire karakter van het bedrijf door iedereen bewaakt wordt. Want iedereen voelt zich daar prettig bij. Overigens heeft kleinschalig en familiair niets te maken met onprofessioneel. Integendeel, we hebben echt flinke stappen gezet de afgelopen jaren.”

Wil jij ook als (aankomend) technisch tekenaar bij ons aan de slag? Dat kan! Bekijk hier de vacature en misschien tot snel!