Uitbreiding van het marketingteam.

‘’Mijn naam is Giulia Maas, een 23-jarige creatieve ziel uit het gezellige Budel. Momenteel zit ik in mijn eerste leerjaar van de opleiding Content Creator. Sinds September ben ik met veel plezier werkzaam op de marketingafdeling bij De Bruyn Metaal. Het fijne is dat ik mijn werk prima kan combineren met school, dankzij de flexibiliteit hier.

Mijn dagen zijn gevuld met het bijhouden van onze socials, het creëren van pakkende video’s en het vastleggen van mooie foto’s. Wat deze plek zo bijzonder maakt, is niet alleen de diversiteit in mijn werkzaamheden, maar ook de warme Brabantse nuchterheid die hier heerst. Door de collegialiteit en fijne werksfeer zijn de afgelopen 2 maanden erg goed bevallen.

We zijn erg blij met Giulia als aanvulling op ons team en we wensen haar veel succes.