Allround logistiek medewerker

Aan de slag!

Werken in de logistiek saai? Nou niet bij De Bruyn Metaal!

Als allround logistiek medewerker heb je namelijk zeer afwisselende werkzaamheden en is geen dag hetzelfde. Samen met je naaste collega zorg je ervoor dat alle materialen op het juiste moment op de juiste locatie liggen.
Naast het laden en lossen van onze producten, maak je ook de orders verzendklaar, zorg je voor de juiste transportdocumenten en doe je de bestellingen. Ook voer je controles uit en zorg je dat de inkomende en uitgaande goederen in- en uitgeboekt worden.

Uiteraard kun je gebruik maken van moderne hulpmiddelen zodat jij jou dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt en makkelijk mogelijk kan uitvoeren.

Dus, weet jij van aanpakken, ben je secuur, houd je van afwisselende werkzaamheden en lijkt het je leuk om bij een écht Brabants familiebedrijf te werken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij bieden:

  • 40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
  • Collectieve verzekering
  • cao Metaalbewerkingsbedrijf
  • Doorgroeimogelijkheden

Wij vragen:

  • Een secure werkhouding
  • Een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld