Algemeen productie medewerker / student

Aan de slag!
Ben jij 16 jaar of ouder, op zoek naar een leuke bijbaan in de techniek en beschikbaar op doordeweekse avonden en zaterdagochtend? Dan zoeken wij jou! Jouw enthousiasme en flexibiliteit is waar wij naar op zoek zijn binnen ons bedrijf. Hierbij bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het uitladen van gelaserde producten, als voorbereiding op een efficiënte productie. Naast lichte montage werkzaamheden ben je ook inzetbaar voor verschillende productiewerkzaamheden zoals boren, tappen en soevereinen. Ook diverse schoonmaakwerkzaamheden behoren ook tot jouw takenpakket. Al deze werkzaamheden voer je uit op doordeweekse avonden van 17:00 tot 21:00 uur en op zaterdagochtend van 7:30 tot 12:00 uur. Ben je ook inzetbaar tijdens schoolvakanties? Dan ben jij onze ideale kandidaat! Enthousiast? Reageer dan snel!

Wij bieden:

  • Een baan bij een écht Brabants familiebedrijf
  • Waardering, respect en (werk)plezier
  • Een goede beloning

Wij vragen:

  • Een enthousiaste en een secure werkhouding
  • Flexibel vermogen
  • Een teamspeler

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld