Kanter met ambitie

Aan de slag!

Wil jij graag het vak leren van een échte ervaren kanter? Of heb je al ervaring met kanten en weet jij precies wat je aan het doen bent? Dan ben je in beide gevallen bij ons aan het juiste adres!
Wanneer jij onze nieuwe kanter wordt, bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het programmeren en afstellen van kantbanken, als voorbereiding op een efficiënte productie. Vervolgens voorzie jij allerlei verschillende producten van de juiste radius, denk hierbij aan onderdelen van hoogwerkers, kachels, aanhangwagens en ga zo maar door. Niet alleen de producten variëren maar ook de seriegroottes. Deze verschillen van 1 tot 100-tallen.
De Bruyn Metaal verwerkt voornamelijk staal, RVS en aluminium. We beschikken over 6 kantbanken én een kantrobot.
Houd je van een uitdaging? Dan kan het offline programmeren van de kantbanken worden toegevoegd aan je taken pakket!

Wij bieden:

  • Een leuk team kanters die behoren tot je directe collega’s
  • Een baan bij een écht Brabants familiebedrijf
  • Waardering, respect en (werk)plezier
  • De kans om beter te worden en (door) te groeien

Wij vragen:

  • Enthousiasme en een secure werkhouding
  • Een teamspeler met zelfstandigheid
  • Ervaring met het programma SafanDarley is een pré

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld